8 черв. 2015 р.

Активний відпочинок полтавських тхеквондистів у Одесі.

   Незважаючи на  навантаження під час Чемпіонату України та турніру «Південна Пальміра» полтавські тхеквондисти активно проводили час у місті Одеса не тільки купаючись у морі!
       Насичена програма впродовж трьох днів дала змогу дітям не лише насолоджуватись морем, а й пізнати багато нового.
Оскільки  делегація з Полтави складалась з близько 60 осіб - це спортсмени, тренери, судді, батьки., то кожен з тренерів в питанні розміщення надав перевагу близькому розташуванню до місця проведення змагань, до центральних вулиць міста, до моря! 

Частина команди розмістилась в готелі «Юність», що знаходиться поруч з відомим пляжем - Аркадією!
         



Після розміщення в день приїзду - невеличка прогулянка та ми на морі!







Перше ХОЧУ !!!Перше БУДЬ ЛАСКА)






І ще хочу, і ще будь ласка) 




     З метою гарного та корисного відпочинку дітей окрім змагань ми намагались спланувати кожну годину.


      

    Наші жінки відвідали Одеський національний академічний театр опери та балету  – враження неймовірні! Це грандіозне дійство!!!



«Музей цікавої науки»
     Безліч цікавих експонатів з науки. Кожен експонат не тільки переглядаєш, а обов’язково торкаєшся, моделюєш, розгадуєш. Та з нетерпінням чекаєш підказки від оточуючих. Цікаві експерименти  та випробування. Переконуєшся, що незрозумілі завдання, які не піддаються логічному роз’ясненню, дуже легкі, якщо на них поглянути з іншої сторони.

   Безліч експонатів з фізики, хімії, біології, геології, астрономії, математики та багатьох інших. Цікаво провели 3 години та розумію, що могли б провести ще час, але в планах була ще прогулянка по Деребасовській вулиці.











Зародилась нова традиція фото ХВИЛЯ ))) 


Мали змогу відвідати Одеську кіностудію!
Від імені нашої делегації дякую Юлії за чудову екскурсію, змістовні розповіді та можливість зазирнути по той бік екрану.

      Ми змогли побачити реквізити таких відомих фільмів як «Узник замка Иф», «Три  мушкетера»,  «Дети капитана Гранта», дізналися деякі подробиці зйомок цих картин - шедеврів радянського кінематографу.  






Побували у знімальному павільйоні серіалу «Світло і тінь маяка», перші серії якого вже можна переглянути, ще заплановано більше 100 серій зйомок.
Павільйон має 4 локації: житлову квартиру головного героя, відділок міліції, в якому він працює, лікарняну палату та кімнату у гуртожитку. За вікнами змінюються декорації відповідно до пори року. На жаль, у знімальному павільйоні не дозволили вести відео та фото зйомку. Дозволили лише переглядати  кімнати.


Цікаво було в знімальному павільйоні серіалу «Урок магії». Нам дозволили зробити декілька фото!












В Одесі ще багато цікавого та небаченого нами. В наступну поїздку нас чекають нові екскурсії містом! 




Більше фото КОНТАКТ 


Про змагання в Одесі ТИСНИ   В місті Одеса відбирали кращих спортсменів для участі у Чемпіонаті Європи з тхеквондо.

1 коментар:

  1. Хочется сказать словами из песни "Ах, Одесса!" Опять путешествие благодаря тхеквондо! Лично я была первый раз в этом городе. Я в восторге!!!! Целая неделя в Одессе! Неделя незабываемых впечатлений!!! Море, солнце, величественный Дюк, прикольные одесситы, шикарный Театр оперы и балета, необычные музеи, и конечно же соревнования!!!!!!! Жаль, что все прошло так быстро!

    ВідповістиВидалити