19 вер. 2015 р.

На параді "Полтава Вишивана" тхеквондисти вражали майстерністю!

Сьогодні в Полтаві відбувся масовий захід «Парад ПОЛТАВА ВИШИВАНА».  Долучились до нього і близько сімдесяти вихованців Полтавської федерації тхеквондо. Вдягнули вишиванки не лище діти, а і батьки.
Святковою ходою пройшли спортсмени від білої альтанки до театральної площі.   На площі демонстрували різні вправи з тхеквондо. Гучні оплески глядачів та керівництва міста супроводжували показовий виступ з тхеквондо.

Фото зі свята КОНТАКТ 

Маса вражень та емоцій. Гарна традиція, чудовий парад. Дякуємо всім, хто долучився до свята.


зупинили за перевищення) та недотримання дистанції))) 




  

з міським головою Олександром Мамай

з начальником управління сімї молоді та спорту Полтавської ОДА
Олександром Буцьким 









У 2012 році була започаткована традиція відзначати День міста парадом "Полтава вишивана". Не порушуючи традицій, 19 вересня відбувся щорічний культурно-мистецький народний проект «Парад «Полтава вишивана».

3 коментарі:

  1. Було дуже класно, діти переповнені ємоціями та трошки втомлені. Дякуємо що запросили на свято.

    ВідповістиВидалити
  2. Полностью согласны. Было патриотично, интересно и очень класно смотрелись.

    ВідповістиВидалити
  3. Був чудовий день! Справжнє патріотичне свято! Саме в такі дні розумієшь, що "запануєм і ми, браття, у своїй сторонці"! Дорослі, діти - усі - співають в унісон гімн Украни! Вишиванки, українська символіка тут і там! Виступи діточок - пісенні, танцювальні! І традиційно наші діти - теквондисти! Неперевершені! Найкращі! На чолі з теренером! До речі, теж - найкращим! Дякую всим, хто створював свято! "Все дуде добре, у кожного з нас", поки є такі свята!

    ВідповістиВидалити