11 вер. 2015 р.

Привітання спортсменів відбулось у Полтаві

перед виходом на сцену
      Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято усіх, хто залучений до спортивного руху.
   З нагоди святкування у Палаці дозвілля «Листопад» 10 вересня відбулось свято, на яке були запрошені досвідчені тренери, спортсмени, батьки, та прихильники спорту. На урочистостях міський голова Олександр Мамай відзначив  кращих тренерів та спортсменів. З концертною програмою виступав гість свята Олег Вінник.



Про свято сайт Полтавської міської ради про СВЯТО - ТИСНИ

1 коментар:

  1. Було справжнє свято спорту! Мали місто і влучні спортивні відеоматеріали, відзнаки полтавських тренерів та спортсменів, а також грошові винагороди від мера міста. Згадали тренерів, котрі пішли із життя в минулому році, хвилиною мовчання. Відзначили і нагородили тренерів – учасників АТО. Все це дійство супроводжувалось яскравими виступами дитячих колективів , а наприкінці свята виступив з програмою Олег Вінник.
    Вперше була присутня на такому концерті. Особливо вразила кількість видів спорту, які представлені у нашому місті – це і хокей на траві, і сумо, і гандбол… і багато інших!
    Особисто я, як мама юного спортсмена, вважаю, що такі свята заохочують дітей займатися спортом і надалі, досягати нових вершин. Формують у них почуття гордості за полтавських спортсменів.
    Свято дуже сподобалось! Дякую за запрошення Юрію Івановичу! Радію з того, що мій син причетний до спортивної сім`ї Полтави!

    ВідповістиВидалити