21 лист. 2015 р.

Змагання з тхеквондо "НОВАЧОК" Полтава, СК СПАРТАК.

       Відбувся традиційний турнір серед спортсменів-початківців «НОВАЧОК». У змаганнях прийняли участь близько 80 юних спортсменів, які представляли Полтавську федерацію тхеквондо, ДЮСШ №4 міста Полтава та СК «Майстер».

     На початку змагань всі присутні привітали вихованців ДЮСШ №4, чемпіонів та призерів Чемпіонату України, що відбувся 13-15 листопада в м. Вінниця. Від керівництва Полтавської федерації тхевкондо ВТФ за вдалий виступ вони були відзначені премією.  

про нас КОЛО 

про нас  інформаційне агенство ПОЛТАВА



До участі у змаганнях допускались вихованці 1та 2 року навчання, кваліфікація 7 куп  (зелений пояс) та молодші, спортсмени які не приймали участі у відкритих турнірах за межами м. Полтава.



Більшість спортсменів виступала на електронних жилетах фірми Dae Do які використовуються на всіх офіційних змаганнях (чемпіонатах України, Європи). Система сама фіксує набрані бали за допомогою сенсорів розташованих в спеціальних носках (печатках на ноги) при точному та сильному попаданні у жилет суперника.

      Змагання є одним з етапів формування збірної команди федерації до турніру який відбудеться в нашому місті вже на наступних вихідних 28 листопада.

Переможцями турніру стали: 
Єгор Срібний, Георгій Соляник, Марк Коне, Дар’я Черкаська, Данило Ходатенко, Максим Грінько, Михайло Лапкун, Андрій Сіваков – тренер Шавиро Ю.І.
Руслан Білан тренер – Нечитайло І.Д.
Олександр Паранько тренер –  Ступак В.В.
Антон Скрипник тренер – Терещенко В.О.

    Діти 2008 року та молодші спробували свої навики на килимі провівши показові двобої та отримали заслужені нагороди.

    Кожен учасник в цей день отримав медаль, диплом та значок з символікою Національного Олімпійського Комітету України! 

    Це перші кроки в змагальному тхеквондо, впевнені що серед учасників змагань є майбутні чемпіони України!

Судді змагань

традиційна "ВОЛНА"


Президент федерації, лікар змагань, головний суддя 

Про нас ПОЛТАВЩИНА СПОРТ 

Більше фото тисни КОНТАКТ

2 коментарі:

  1. Спасибо большое за соревнования, вы детям устроили настояний праздник. Сын с нетерпением ждет следующих, не снимая медаль ходил целый день, так в ней и уснул.

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо большое за соревнования! мы в восторге, ребенок тоже. Если честно, то не хотели участвовать, ходим только 3-ю неделю, но тренер настояла и ей спасибо за это, у малыша ещё больше появились желание тренироваться!

    ВідповістиВидалити