20 лист. 2015 р.

Асамблея Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету України.


У конференц-залі «Галереї мистецтв» в м. Полтава 20 листопада відбулась звітна асамблея Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету України.




Асамблею проводили голова Полтавського обласного відділення НОК України Олександр Удовіченко, перший заступник голови відділення Анатолій Головань, Олімпійський чемпіон Володимир Кисельов, директор відділення Інесса Гетьман. Також у роботі Асамблеї взяли участь начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Полтавської ОДА Олександр Буцький, представники обласних федерацій з олімпійських видів спорту, керівники структурних підрозділів з питань фізичної культури і спорту, ветерани та фахівці галузі фізичної культури і спорту області.

На асамблеї було затверджено звіт про діяльність обласного відділення за 2015 рік та основні напрямки роботи на 2016 рік, а також затверджено нову редакцію Положення ПОВ НОК України та програму розвитку олімпійського руху у Полтавській області на період 2015-2018 років.





Керівництво Полтавської федерації тхеквондо спільно з обласним відділення НОК України запланувало проведення заходів для тхеквондистів.
Олімпійський чемпіон
 Володимир Кисельов
Форум з розвитку фізичної культури та спорту "Полтавщина спортивна" з видатними спортсменами, олімпійцями та провідними працівниками фізичної культури. (проведення – січень-лютий) 
Традиційний відкритий турнір з тхеквондо ВТФ "Olympic star" (проведення – березень)
Також участь у заходах, що проводить Полтавське обласне відділення Національного олімпійського комітету України – ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ., ОЛІМПІЙСЬКИЙ УРОК, та інші.


Немає коментарів:

Дописати коментар