17 лист. 2015 р.

Чемпіонат України в м.Вінниця - чекаємо результатів.

Наймасштабніша і в той же час найскандальніша подія в Українському тхеквондо відбулась 14-15 листопада у Вінниці. В спортивному клубі «Нокаут» відбувся чемпіонат України серед ДЮСШ, та клубів.
Більше 800 учасників які представляють 53 спортивні клуби та школи змагалися за нагороди. Полтавська федерація тхеквондо була  представлена вихованцями Юрія Шавиро, Віталія Ступака, Вікторії Терещенко, Андрія Нечитайло, та захищала честь ДЮСШ № 4.

Про нас КОЛО 

Найкращі результати показали  та Чемпіонами  України стали



   Щербак Євген - 1 місце (тренер Шавиро Юрій). 

В одному з наших фіналів у вазі до 55 кг де виступав наш Євген Щербак при рахунку 9:10 судді віддали перемогу спортсмену з Дружківки.  

Нам прийшлось писати протест, в якому детально розписали останні секунди 3 раунду. Та надали відео докази і запросити розгляд відео,  з камер відео повтору! На якому було видно що Євген на останніх секундах поєдинку наніс удар з обертом за який нараховується 3 бали. Тож протест задовольнили при рахунку 11:10 Чемпіоном України став Євген Щербак

Чемпіони  України
Ступак Катерина - 1 місце  (тренер Ступак Віталій)
Коновал Анастасія - 1 місце  (тренер Ступак Віталій)

Срібні призери Чемпіонату України – 2 місце
Колесова Дар’я, Рябцева Дар’я, Єфименко Станіслав,

Бронзові нагороди -3 місце
Подолян Кирило, Швидкий Владислав, Єфименко Ростислав

Вітаємо чемпіонів та призерів, дякуємо тренерам за батькам!


   Дякую депутату Вінницької міської ради - Світлані Яровій за надану можливість спілкування та зустрічей в вашому чудовому місті.





На чемпіонаті України





    Мета Полтавської команди потрапити в 10 кращих ДЮСШ на Україні. Нажаль командні результати ще підраховуються.  І поки що невідомо як.

На сайті Національного Олімпійського комітету надана інформація
"В командному заліку перемогла «Школа спорту» (Київ),
на другому місці – Дніпродзержинська ДЮСШ,
на третьому – Харківська ДЮСШ № 2."

На сайті Федерації тхеквондо ВТФ України інший підрахунок командних місць.
 "По итогам чемпионата победу в медальном зачете одержали тхэквондисты КДЮСШ «Школа Спорта» из Киева. На их счету было 8 золотых, 10 серебряных и 8 бронзовых наград.
Второе место в медальном зачете досталось ДЮСШ «Юность» из Хмельницкого, спортсмены которой завоевали 8 первых, 9 вторых и 10 третьих мест.
Третье место было за командой ДЮСШ №2 из Харькова, на счету которой было 5 золотых, 4 серебряных и 15 бронзовых медалей.
Также в пятерку лучших вошли днепродзержинская ДЮСШ №1 (5 золотых, 3 серебра и 9 бронз) и киевская КДЮСШ «Артем» (4 золота, 2 серебра и 5 бронз)."

Вже є представники команд, які незадоволені підрахунком командних місць: 
Миколаївської ДЮСШ 5-золото, 2-срібло, 7-бронза.
ГСДЮСШОР Дніпропетровська 7 – золото, 2 – срібло, 4 – бронза.

Тож чекаємо ще інформації на сайті реєстрації змагань

Більше фото тисни КОНТАКТ 
Про нас пишуть 
Про результати ПОЛТАВЩИНА СПОРТ 
Про ситацію ТИСНИ 



1 коментар:

  1. Хочемо висловити свою батьківську вдячність нашим тренерам Полтавської федерації тхеквондо! Побувавши в м.Вінниця на Чемпіонаті України, ми побачили величезну різницю між педагогами- тренерами Полтавської федерації та інших деяких команд- відношення до дітей і батьків тренерів з інших міст іноді просто шокувало! Незважаючи на те, що дітям було дуже важко і складно достойно представляти свою команду в таких умовах ( організація була дуже далека від досконалої), тренери дозволяли собі висловлювання на адресу дітей хамські і нецензурні!
    Шановні тренери Полтавської федерації тхеквондо в особі очільника Юрія Івановича! Дякуємо вам за ваше терпіння, за правильне відношення до ваших учнів, ми зі спокійною душею можемо довірити вам наше найдорожче- наших дітей!

    ВідповістиВидалити