5 груд. 2015 р.

"DO like OLIMPIANS" - "Роби, як олімпійці!" у Полтаві!

Полтавським обласним відділення НОК України 4 грудня у приміщенні міського будинку культури було проведено самий масовий фізкультурно-оздоровчий захід "Do like olimpians!" ("Роби, як олімпійці!"). Це свято краси, здоров'я і гарного настрою присвячене 25-річчю заснуванню Національного олімпійського комітету України. Яке буде відзначене олімпійською родиною 22 грудня.

 В заході прийняло участь близько 500 дітей віком від 6 до 13 років.
Приємно, що такі масштабні заходи проходять з участю спортсменів тхеквондистів. Більше 60 вихованців Полтавської федерації тхеквондо прийняли участь у грандіозному флешмобі  "Do like olimpians!"




Тренерами для малечі були: учасники Олімпійський ігор Світлана Копчікова та Оксана Щербак, майстри спорту України з тхеквондо Юрій Шавиро та Вікторія Терещенко, майстер спорту України з плавання Леся Гладких.






Цікавим було виконання учасниками фігур 5 олімпійських кілець.
За всім дійством спостерігали батьки, провідні тренери, представники міського будинку культури, обласного відділення НОК України та місцеві засоби масової інформації.  

Дуже задоволені лишились учасники заходу, отримавши футболку з логотипом "Do like olimpians!" По закінченню олімпійці роздавали автографи та фотографувались на згадку.

  


Сподіваємось що в Полтаві цей захід буде набувати все більшої популярності та стане традиційним для полтавців.


Більше фото тисни КОНТАКТ 

2 коментарі:

  1. Спасибо за приглашение, за подарок. Наблюдали со стороны за детьми, они получали массу наслаждения участвуя в разминке и повторяя упражнения. Здорово получилось падение на пол участников.

    ВідповістиВидалити
  2. Очень интересная задумка, молодцы!
    Организовать конечно такое количество участников, много стоит... надеюсь увидим плоды работы 22 декабря.

    ВідповістиВидалити