14 груд. 2015 р.

Полтавські тхеквондисти вибороли нагороди турніру "Діти України"

  В Харкові завершився Всеукраїнский передноворічний турнір з тхеквондо ВТФ «Діти України». В продовж двох днів 553 спортсмена з 16 областей та м. Києва, що представляли 33 команди нашої держави змагались за медалі та командні кубки. 





Вже зараз можемо сказати що рік був насичений на змагання з тхеквондо. Заключний  турнір 2015 року календаря федерації тхеквондо ВТФ України дав можливість нашим учням вкотре випробувати себе на килимі. Приємно що на змаганнях наша команда увійшла до трійки кращих.

1 місце ДЮСШ №2 – м. Харків
2 місце Полтавська федерація тхеквондо ВТФ – м. Полтава
3 місце Федерація тхеквондо Донецької області – м. Дружківка

Кращими у своїх вагових категоріях стали та 1 місце вибороли:
Баккаева Амiна, Ляшевич Олександр, Рябцева Дар'яКоновал Анастасiя, Ступак Катерина, Луговець Данило.

Вітаємо чемпіонів і їх тренерів Шавиро Юрія та Віталія Ступак
  
Срібло турніру вибороли: Литвин Олександр, Колесова Дар'я, Швидкий Владислав, Вовк РоманБажан Карина, Юдіна Вікторія ,  Гаврилко Ігор, Іванюк Вікторія.

Ми с тренерами ставили мету потрапити до п’ятірки кращих команд. Та наші учні перевиконали план, показавши яскраві поєдинки та радували перемогами і вибороли 6 перших місць, 8 других та 15 третіх. 
Дякую за командну роботу всім тренерам Полтавської федерації тхеквондо ВТФ: Андрію Нечитайло, Ірмі Нечитайло, Вікторії Терещенко, Віталію Ступак. (Ю. Шавиро)

Вітаємо з перемогою батьків та дітей!

Луговець Данило - виборов золото
попавши супернику ногою по  голові на останій секунді бою,  

З президентом Федерації тхеквондо ВТФ України
Лесиком Ражденовичем  Саманджия


Про наш виступ ПОЛТАВЩИНА СПОРТ 


Про турнір "Діти України" сайт ФТУ 


   Також 13 грудня відбувся чемпіонат України с дефтхеквондо (спортсмени з порушенням слуху). Наш спортсмен Боярин Вадим здобув дві золоті нагороди. Золото чемпіонату у розділі спаринг вагова до 58 кг та розділ ПУМСЕ. У Вадима є всі шанси потрапити до збірної України щоб представляти нашу країну на престижних змаганнях 2016 року. 



Підведення підсумків + приємний ( $ ) бонус переможцям та призерам буде на Новорічному турнірі з ЗФП - слідкуйте за сайтом


Більше фото ще буде 





Немає коментарів:

Дописати коментар