10 груд. 2015 р.

«Полтавський вісник» фотопогляд крізь роки.

Сьогодні 10 грудня у Полтавській галереї мистецтв відбулась акція «Полтавський Вісник: фотопогляд крізь роки».Представлену рубрику веде у соцмережі Facebook журналіст газети «Полтавський вісник» Володимир Сулименко. 
За словами Володимира, все почалося, з того, що до його рук потрапили архівні газетні фото 90-х років. На них були відомі люди Полтави.
Окремі із них він почав викладати у Facebook без підпису і просив людей упізнати тих, хто зображений на фотографіях. Цей пост викликав массу позитивних емоцій відгуків, вподобань та коментарів.

Однією із представлених світлин була фото 2000 року з історії Полтавської федерації тхеквондо, де сфотографовано Коваленко Олега, в ті роки Президент федерації тхеквондо ВТФ Полтавської області, гранд майстер 9 дану з тхеквондо Кореєць Сео Мюнг Соо (Мастер Сео входить в число небагатьох майстрів у світі хто має 9 дан по трьох направленнях бойових мистецтв), та Юрій Шавиро чинний Президент федерації Полтавської області. 



Дуже приємно було прийняти участь в такій надзвичайній рубриці. Завдяки таким світлинам та роботі ентузіастів своєї справи, завжди приємно повертатися до спогадів. 

Дякую за хороші враження та спогади минулого!





подарунки від редакції 

 Фото з того з атестаційного семінару,  на якому є кращі тренери Федерації тхеквондо ВТФ України. 

Про захід що відбувся ПОЛТАВЩИНА 

Міський портал новин (В) Полтаві

Немає коментарів:

Дописати коментар