18 квіт. 2016 р.

Зробимо Полтаву чистою разом!!!

ВЕЛИКІ ЗРУШЕННЯ ПОЧИНАЮТЬСЯ З МАЛОГО!

Ініціативна група з мешканців мікрорайонів Левада та Поділ, громадських організацій, депутатів міської ради запрошують долучитись до прибирання території біля річки Ворскла.
23 квітня запрошуємо всіх бажаючих тхеквондистів активно та корисно провести час. Ми долучаємось до прибирання Полтави і запрошуємо всіх долучитись до цієї справи.

Збір всіх бажаючих 23 квітня о 10:00 біля ТЦ "МИР".



Це прибирання — лише перший етап у процесі поступового відновлення набережної Ворскли. Надалі ми плануємо проведення серії заходів із подальшого розчищення та благоустрою території Прирічного парку, з розбивкою алей та доріжок, встановленням малих архітектурних форм (лави, ліхтарі, урни та баки для сміття), облаштуванням місць відпочинку полтавців та гостей міста, зон тихого та активного відпочинку, та спорудженням спортивних і дитячих майданчиків. 







Про прибирання вже писали ТИСНИ 

Також 23 квітня 2016 року вже вдруге відбудеться полтавський екофест «Сади». Запрошуємо кожного долучитися до цього неймовірного свята. Захід відбудеться у парку «Перемога» о 15:30. 
На вас чекають: еко-майстер-класи, вегетаріанська кухня, фотозони, велолокація, еко-ярмарок екслюзивних виробів, майданчик Street Workout, дитяча зона, жива музика, театр тіней, фаєр-шоу, розіграш призів і багато цікавого.

Цього разу буде ще масштабніше, емоційніше та драйвовіше!




Активні вихідні разом з тхеквондо!) 

Немає коментарів:

Дописати коментар