21 трав. 2016 р.

Тхеквондисти привітали Полтавський університет економіки і торгівлі з днем народження.

Один з найпрестижніших вузів України – Полтавський університет економіки і торгівлі 20 травня відзначав день народження - 55 річницю.
Полтавські тхеквондисти взяли участь з показовою програмою у грандіозному святі спорту, що відбувся на кафедрі  фізичного виховання, яка в цей день святкувала  45 років.



Цікаво було побувати в музеї кафедри фізичного виховання, де відмічені  випускники минулих років та їх досягнення. На фото побачив майже всіх знайомих спортсменів, які навчались в університеті та прославляли колишній СРСР та Україну виборюючи нагороди. Цей музей є єдиним серед вищих навчальних закладів Полтавщини.


Серед випускників вузу три майстри спорту України з тхеквондо - Юрій Шавиро, Андрій Нечитайло та Вікторія Терещенко.

Дякуємо за запрошення проректору з науково-педагогічної роботи Марченко Оксані Юріївні кандидату наук з фізичного виховання, майстру спорту СРСР з плавання, а також керівнику кафедри фізичного виховання ПУЕТ Новицькій Наталії Анатоліївні майстру спорту СРСР зі спортивної гімнастики.

  








Щиро вітаємо Вас та  Ваш колектив!


1 коментар:

  1. Юрий Иванович,большое спасибо за поздравления и высокую оценку деятельности нашего университета и кафедры физического воспитания!!!!

    ВідповістиВидалити