15 трав. 2016 р.

Kубок Посла Республіки Корея в Україні Київ 2016 результати

      В Києві завершився Всеукраїнський відкритий турнір з тхеквондо ВТФ «Kубок Посла Республіки Корея в Україні» вихованці Полтавської ДЮСШ № 4 що тренуються в Полтавській федерації також прийняли участь в престижних змаганнях.
Більше 700 спортсменів, в трьох вікових категоріях - молодші юнаки 2007-2008, юнаки 2005-2006, кадети 2002-2004 з 52 команд України, Молдови, Білорусії змагались в продовж двох днів за нагороди.
 Серед вихованців Полтавської школи тхеквондо кращими у своїх вагових категоріях стали. 

Про нас пишуть ПОЛТАВЩИНА СПОРТ 

про нас КОЛО усі новини Полтави 

про нас сайт  ПОЛТАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ 



Серед молодших юнаків у ваговій категорії до 37 кг. Ігор Гаврилко виборов 1 місце (тренер Вікторія Терещенко).



 










Не було рівних і Кирилу Подолян вагова до 37 кг. (кадети)  – 1 місце (тренер Віталій Ступак). Кирил виграв одну з най чисельніших категорій у якій було 36 спортсменів. Тож до золотої нагороди Полтавський спортсмен провів 5 поєдинків у яких отримав перемоги над суперниками, два поєдинки Кирил завершив достроково з явною перевагою.


Срібло турніру у ваговій категорії понад 45 кг серед молодших юнаків виборов Володимир Щербань. (тренер Віталій Ступак)





Також гарний результат показали і вихованці Юрія Шавиро, Денис Савицький та Олександр Литвин виграли по два поєдинки у своїх суперників, але за вихід до полуфіналу зазнали поразки тож результат 5 місце на Kубку Посла Республіки Корея в Україні.

Вітаю Полтавську команду, спортсменів, тренерів та батьків з вдалим виступом на змаганнях у Києві. Попереду наших вихованців чекає ще один старт, це в м. Одеса у червні відбудеться чемпіонат України серед кадетів та відкритий турнір «Південна пальміра» тож підготовка триває. Впевнений наші тхеквондисти порадують вболівальників своїми нагородами з Одеси. 
Юрій Шавиро (президент Полтавської федерації тхеквондо ВТФ).





Більше фото КОНТАКТ 


2 коментарі: