16 вер. 2016 р.

Олімпійський урок відбувся в м. Полтава.

У Полтаві на майдані Незалежності відбувся Олімпійський урок, представники різних видів спорту провели відкрите тренування. Кращі учні Полтавського тхеквондо разом з тренерами також долучились до заходу.

ФОТО тисни КОНТАКТ


Вітаємо Полтавських тхеквондистів!!!

За пропаганду здорового способу життя та олімпійського руху, за наполегливу постійну роботу з розвитку масового фізкультурно-спортивного руху в області, почесною грамотою та подарунком Полтавського обласного відділення НОК нагороджений Президент федерації тхеквондо Шавиро Юрій.


   За високі спортивні показники, пропаганду здорового способу життя та олімпійського руху дипломом та подарунком Полтавського обласного відділення нагороджені наші вихованці Подолян Кирило та Баккаєва Аміна.



Олімпійський урок є традиційним заходом, який проводить Полтавське обласне відділенні Національного олімпійського комітету України.
Цього року для всіх присутніх був сюрприз  бажаючих запросили  взяти участь у конкурсі на якому було потрібно відвідати  різні спортивні секції представлені на Олімпійському уроці.  Тим в кого виходило найкраще видавали спеціальні фішки, які потім можливо було обміняти на пам’ятний подарунок з логотипом Національного олімпійського комітету України. Приємно що багато дітей та гостей  підходили до тхеквондистів та пробували виконати різні вправи, навіть вишукувалась ціла черга. Ті, хто виконав вправу краще і отримували фішки.
         Серед почесних гостей були присутні:   Олімпійський чемпіон Володимир Кисельов; учасниця Олімпійських ігор в Сеулі, майстер спорту міжнародного класу з плавання Світлана Копчикова.
    Діти отримали цінні поради від Олімпійського чемпіона як стати чемпіоном світу та Олімпійським чемпіоном.  Вихованцям федерації було вручено подарунки від Полтавського Обласного відділення НОК.




Дякуємо керівництву Полтавського відділення НОК України за такий захід що зібрав любителів та професіоналів різних видів спорту. За те що кращі спортсмени та тренери поділились своїми вміннями та досвідом участі у змаганнях та підготовці до них.

Про Олімпійський урок також в інтернет виданнях  тисни на кожне.




   










більше фото ще буде 



1 коментар:

  1. Спасибо за урок. Перебивание детей которые решили попробовать веселило и настораживало.)

    ВідповістиВидалити