19 вер. 2016 р.

Вже скоро турнір "Харківська битва". Полтавські тхеквондисти продовжують підготовку.

У суботу більшість людей відпочивають. Тхеквондисти Полтави активно провели цей день готуючись до змагань які 25-26 вересня відбудуться у м. Харків.







Відкрите спарингове тренування відбулось у СК «Спартак» на якому були присутні вихованці спортивних клубів нашого міста. Під керівництвом тренера  Андрія Нечитайло  діти відпрацювали спарингові комбінації,  тактичні вправи, провели більше 10 учбових поєдинків. Після завершення відбулась лекція з правил змагань, роз’яснення зарахування балів. Особливу увагу звернули на тактику поєдинку та дії які призводять до певного результату поразки чи перемоги. 

Дякую Андрію Сергійовичу за насичене та змістовне тренування. 

  
Найактивнішим спортсменам достались солодкі подарунки від батьківького комітету.



   


Підготовка до турніру Харківська битва триває запрошуємо вихованців Полтавської федерації тхеквондо на спарингове тренування  20 вересня о 18.00   в СК «Спартак».




Батьки, які мають бажання та час запрошуємо на трибуни. Після тренування буде затверджено склад учасників найближчих змагань. Також відбудеться відкрита бесіда (діалог) з батьками. Готуйте свої запитання відповіді нададуть кваліфіковані тренери, судді, президент федерації.

P.S. на запитання батьків чого ми не взяли участь у Відкритому Чемпіонаті Харківської області 17.09 – пояснюємо:
1. Тренери розрізняють рівень змагань і основні для нас і пріоритетні в нашому плані це турнір «Харківська битва»;
2. Для дітей більш важливо відпрацювати 10-12 поєдинків з різними спортсменами ніж виїхати на змагання та провести один-два поєдинки;
3. Насиченість змагань (кожного тижня) – психологічно втомлює дитину (спортсмена).


 В разі виникнення додаткових запитань звертайтесь особисто чи в коментарях. 



18 коментарів:

  1. Вихідний день, а ми не відпочиваємо. Дякуємо тренерам за гарне тренування. Також окрема подяка Андрію Сергійовичу, діти дізналися багато нового по правилам та будемо сподіватися що це стане в нагоді їм вже в найближчих змаганнях. А також діти були в захваті від солодких подарунків. ))))

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо за тренировку!Все очень понравилось! Поддерживаю мысль о том, что лучше выбрать несколько основных стартов и конкретно к ним подготовится. А такие тренировки как эта очень помогут на соревнованиях. Посмотрели как вести себя в той или иной ситуации, освежили знания правил!Круто, молодцы!Желаю плодотворного и удачного учебного года!

    ВідповістиВидалити
  3. Жаль что не пришел, во вторник обязательно буду.

    ВідповістиВидалити
  4. Хороший спаринговый день!!! Приятно наблюдать такое большое количество детей даже в выходной день. Спасибо тренерам!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Згодна з тим, що щотижневі виїзди на змагання не тільки "корегують" бюджет сім'ї, а й настільки емоційно виснадують дитину! Вважаю не потрібним в цьому віці такий натиск. І повністю згідна з тренером, що є різний рівень змагань, прислухаючись до тренера, ще жодного разу не по жалкували, що не поїхали чи поїхали на змагання.

    ВідповістиВидалити
  6. Слово "пожалкували" пишется слитно!

    ВідповістиВидалити
  7. у слові "ВИСНАЖУЮТЬ" теж друкарська помилка! вибачаюсь, писала з телефону - не зручно!
    а вам анонім мабуть більше не має чого написати по суті статті, так ви помилки в коментах шукаєте? )

    ВідповістиВидалити
  8. Тобто в тренерів нашої федерації кожного року нове ставлення до частоти відвідування виїздних змагань :) Осінь минулого року була дуже насичена в плані змагань, що проводились за межами нашого міста і це було дуже добре для спортсменів. Це був гарний досвід!!! :))))))))))))

    ВідповістиВидалити
  9. Очень порадовали самые юные тхэквондисты. В 5-6 лет уже пробуют себя в условиях поединка. Молодцы!
    P.S. Надеюсь, у меня все правильно написано))

    ВідповістиВидалити
  10. Прошлой осень доллар немножко меньше был ))))) Соответственно выезд на соревнования по затратам был меньше. Сейчас если посчитать затраты вырастут, а зарплата у многих родителей осталась прежняя((((((

    ВідповістиВидалити
  11. Осінь, пора постійно насичена змаганнями. Змагання це завжди досвід незалежно від того який результат. Виграв спортсмен 1 місце чи програв у першому поєдинку – це результат та урок для спортсменів та тренера на майбутнє. Шкода, що деякі батьки критично сприймають поразки дітей і висловлюють незадоволення дитині та тренеру. Неодноразово бачив як діти після поразки отримували та вислуховували нецензурно ! ((( Також неодноразово мене попереджували організатори та судді за батьків які ведуть себе по хамськи бо їм так здається, бо вони знають краще!!!
    Насиченість змагань в різних вікових категоріях ви теж враховуєте?
    Впевнений що ваш тренер не Юрій Шавиро!) І я вище висказав своє бачення яке підтримали більшість тренерів визначити головні змагання до яких готуємось. Знаю є ситуації коли батьки наполягають та хочуть виступати в змаганнях ми (тренери) тільки за! У кожного тренера є свій план підготовки спортсменів та перспективний план. Спілкуйтесь більше з тренерами та запитуйте!

    Анонім - який знається на граматиці. Буде бажання виправляти помилки - пишіть, с задоволенням виправлю. (це стосється постів про життя федерації та розвиток тхеквондо в м. Полтава)

    ВідповістиВидалити
  12. Имею желание повести сына на соревнования, но не имею возможности. И мы с тренером решили куда лучше подготовится, куда поехать.

    ВідповістиВидалити
  13. Про закони в нашій країні говорять: "Закон, як дишло - куди повернув, туди й вийшло". На жаль, це стосується не тільки законів.
    Хотілося б, щоб спортсменів Полтавської федерації сприймали в Україні як і років 15-20 тому. На превеликий жаль, нині спортсменів Полтавської федерації не сприймають за серйозних суперників.
    Я за розвиток спортивної могутності наших спортсменів, тому не вважаю за потрібне й далі розводити цю полеміку, яка (як вірно вказав Юрій Іванович) не призводить до розвитку тхеквондо в м.Полтава.

    ВідповістиВидалити
  14. "На превеликий жаль, нині спортсменів Полтавської федерації не сприймають за серйозних суперників." Очень жаль. Почему же так происходит???????????? Дети безталанные?

    ВідповістиВидалити
  15. Да, грамматика у вас хромает. Исправлять времени нет.

    ВідповістиВидалити
  16. На том и порешим: дети бесталанные..... и будем дальше петь хвалебные песни тренерскому составу!

    ВідповістиВидалити
  17. Впевнений! Спортсменів з Полтави сприймають за сильних і серйозних суперників. Є певні вагові категорій де Полтавські спортсмени лідери. Нам є чим пишатись і як 15-20 років тому у нас є Чемпіони України і чемпіони більш престижних змагань. Раніще тхеквондо було бойовим мистецтвом яке було так необхідне у повсякденному житті того часу.) І ми виходили на килим і білись і не знали що таке тактика, стратегія, втома …. Спортивні знаряддя та екіпіровку в більшості випадків робили самі.
    Зараз тхеквондо омолодилось у нас займаються діти з 5 років і на 70% перетворилось у спорт, я б додав не дешевий спорт(((! Для дітей є всі умови. Якщо буде бажання виростимо і чемпіона!!!
    І я дякую кожному хто обрав для занять ТХЕКВОНДО.
    Серед дітей я проводив опитування і більшості подобається займатись, їм подобається колектив, прийоми, удари. 10 % хочуть завойовувати медалі, 70% прийшли навчитись захищатись!
    От така статистика!

    І вірю що в нашій державі зміниться відношення до спорту і до тренерів! (Результати Олімпіади знаєте((()

    ВідповістиВидалити
  18. Лариса Анатольевна20 вересня 2016 р. о 23:22

    Я поражаюсь коментариям неизвестных, а в часности последних 3-х
    Вы гудите тренеров, не верите в своих детей, да еще и не имеете смелости писать нескрываясь под анонимом! Начните с себя! А 20 лет назад это были лихие 90-е, да не дай Бог чтоб развитие спорта и культуры вернулось к тем временам

    ВідповістиВидалити