28 вер. 2016 р.

Кращі тхеквондисти отримали сертифікати від своїх тренерів.

  Завершився турнір «Харківська битва»Тренери  з тхеквондо Юрій Шавиро та Вікторя Терещенко провели аналіз виступу, підвели підсумки участі у змаганнях. 
Приємний сюрприз очікував учнів які вдало виступили, дітям було вручено подарункові сертифікати не лише за медалі, а і за яскраві поєдинки та волю до перемоги.     

Сертифікати отримали:


Литвин Олександр,  Гаврилко Ігор, Коваленко Георгій - 1 місце, 300 грн.
Коваленко Валерій - 2 місце, 100 грн.
Когут Ліна , Ситнік Іван - 3 місце, 100 грн.
Савченко Олег  - воля до перемоги,  100 грн. 



Сподіваємось, ця невеличка премія додасть стимулу та наполегливості у тренуваннях. 

P.S. сертифікати на 300,200,100 грн ще є, попереду Чемпіонат Полтавської області та Чемпіонат України. Покажи яскравий та результативний поєдинок та отримай свій подарунковий сертифікат. 

2 коментарі:

  1. Добрий день!
    Проясність, будь ласка, ситуацію з Чемпіонатом Полтавської області: він (чемпіонат )відбудеться 01.10.16 чи ні? На сайті регістрації змагань mytkd був заявлений наш чемпіонат, вхід здійснювався через пароль, але ж була хоч якась інформація. На теперішній час інформація щодо чемпіонату Полтавської області взагалі відсутня......
    01.10.16 змагання в Полтаві відбудуться?

    ВідповістиВидалити
  2. Сьогодні відбулось зібрання тренерів! так змагання відбудуться! розяснення буде пізніше! Нажаль не всі тренери вислухали розяснення стосовно чемпіонату Маслак Роман вирішив покинути зібрання! ( вісім тренерів знають ці розяснення. звертайтесь особисто до них. сподіваюсь сьогодні ввечері інформація буде!

    ВідповістиВидалити