12 жовт. 2016 р.

Тхеквондо в Полтаві – тренування та наука!

Комплексний підхід до тренувального процесу, що включає наукову складову, дуже важливий для успіху спортсмена.
Вихованці Полтавської федерації тхеквондо беруть участь у науково-дослідній роботі, яку проводить кафедра фізичного виховання ПУЕТ, зокрема Оксана Марченко, кандидат наук з фізичного виховання, майстер спорту СРСР.




Спортсмени пройшли декілька тестів для виявлення ступеню потреби у досягненні успіху в спорті та його співвідношення з наявними якостями серед спортсменів різної статі.


Після обробки первинних даних, тренери федерації отримають результати дослідження та методичні рекомендації, щодо формування нової концепції розвитку тхеквондо на Полтавщині.




1 коментар:

  1. Інна Єфименко13 жовтня 2016 р. о 13:53

    Хочемо ще раз висловити свою щиру подяку нашому тренеру Шавиро Ю.І. та всій тренерській родині Полтавської федерації тхеквондо за ваше тепле,чуйне і щире відношення до вихованців федерації! Бути тренером, педагогом,якого будуть любити діти- це риса, якої навчитися неможливо, це має бути від Бога і у вас це все є! Наші діти з захопленням і з радістю біжать на кожне тренування, де вони отримують не тільки необхідні знання з тхеквондо, а й спілкуються з КОМАНДОЮ!!! А створити команду під силу ьільки відданим своїй справі! Дякуємо!!!

    ВідповістиВидалити