13 жовт. 2016 р.

Полтавські тренери з тхеквондо допомагають гарно навчатись в школі!

В групах тренерів Шавиро Юрія, Терещенко Вікторії 12-13 жовтня відбулась перевірка шкільних щоденників. Акція  "Відмінник в школі – приз на тхеквондо"!
Мета проведення – з'ясувати, як учні ведуть свої щоденники. Перевірити як навчаються в школі. Відмітити учнів які добре навчаються та зробити зауваження тим, хто неуважний та має погані оцінки.


Для перевірки були обрані наступні критерії – охайність заповнення та поточні записи (розклад, домашнє завдання тощо) наявність оцінок в щоденнику враховувались всі оцінки 8-12 балів.
Більшість учнів старанно й охайно роблять записи у цьому важливому шкільному документі, але ще не всі.


Кращими тхеквондистами, які отримали призи за успішністю в школі стали: Єфименко Ростислав, Полапа Поліна, Голуб Денис, Масленко Катерина, Гаврилко Ігор, Голояд Богдан.



Ми не будемо називати тих, хто  не завжди відповідально ставиться до цього. Сподіваємося, що під час наступної перевірки таких школярів не виявиться взагалі.







1 коментар:

  1. Інна Єфименко13 жовтня 2016 р. о 22:58

    Дякуємо тренерам за таку чудову ідею- це дуже хороша мотивація для юних спортсменів досягати гарних результатів як у спорті, так і в навчанні! Влаштовуйте такі перевірки регулярно, дивись, так і домашні завдання почнуть записувати))), а для сумлінних учнів- це дуже приємна відзнака, будуть старатися ще більше!!! Дякуємо!

    ВідповістиВидалити