27 жовт. 2016 р.

Тхеквондисти Полтави, активний відпочинок!

Вихованці Полтавської федерації тхеквондо активно проводять шкільні канікули. Тхеквондо це не тільки тренування в спортивному залі. Наші вихованці розвиваються у різних напрямках.  Дякуючи розважальному центру «Турбіна» та керуючому Денису, ми активно проводили час.

Діти прослухали поради як правильно грати в боулінг, та як точно влучати в кеглі. Спробували себе в турнірі. Виявили кращі команди. Приємний сюрприз від керівництва «Турбіни»  не тільки переможці, а також кожен, хто прийшов, отримав сертифікат на безкоштовну гру у боулінг. 



Нам випала унікальна можливість побувати по той бік ігрової зали та подивитись як працює механізм з кеглями та шарами.
Скуштували смачну піцу. 
Розіграли дипломи від розважального закладу.



Під час бесіди з керівництвом розважального закладу «Турбіна» було вирішено ряд важливих питань. Тепер заклад долучається до партнерства у проведенні змагань з тхеквондо у нашому місті. Та в найближчому майбутньому вже готовий підтримувати вихованців Полтавської федерації тхеквондо. Впевнений, що попереду плідна співпраця.





 





 Всім дякуємо за активний відпочинок! 

Більше фото ТИСНИ КОНТАКТ . 


2 коментарі:

  1. Евгения Литвин27 жовтня 2016 р. о 20:52

    Отдохнули на славу! Весело, вкусно! Осваивали новый вид спорта - боулинг! Детям очень понравилось! Да и родителям! Наша семья была почти в полном составе! Здорово! Спасибо, Юрий Иванович и Виктория за времяпрепровождение!

    ВідповістиВидалити