28 лист. 2016 р.

Відкритий чемпіонат ФСТ "Україна" з тхеквондо, Київ 2016

В Києві 26-27 листопада відбувся Відкритий чемпіонат ЦР ФСТ «Україна»  з тхеквондо ВТФ. Справжнє свято для спортсменів та тренерів які є фанатами своєї справи. Приємно було бачити друзів з Запоріжжя,  Івано-Франківська, Вінниці, Київської області та Києва.



Змагання пройшли на базі школи №76. На перший погляд школа як школа, але то є місце  КУЗНЯ – КУЗНЯ СПРАВЖНІЙ ЧЕМПІОНІВ! Де під керівництвом тренера збірної України Олега Нама тренуються його вихованці, ті хто прославляє Україну на світовій арені тхеквондо.



Сайт ПОЛТАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПРО ЗМАГАННЯ 

Про змагання ПОЛТАВЩИНА СПОРТ

ОНОВЛЕНО  відео в спортивних новинах 





Мене особисто вразила фанатична відданість своїй справі  Валентини Серофимівни Корсунської  (Заслужений тренер України, Заступник директора ЦШВСМ ФСТ «Україна») те як вона переживає за розвиток спорту, дітей та їх майбутнє.






Вихованці Полтавської школи тхеквондо під керівництвом тренера Юрія Шавиро також взяли участь у традиційних змаганнях. Учні впевнено розпочали свої поєдинки з перемог. Чотири спортсмени увійшли у фінали змагань. Нажаль нашим учням трошки не вистачило везіння та саме вміння тактично дотримати ту перевагу фіналів.   



Учні порадували яскравими поєдинками та волею до перемоги за що отримали заслужені нагороди:

2 місце вибороли : Савченко Олег, Луговець Данило,
               Тупік Дмитро, Ярош Володимир.                                

3 місце: Лобов Кирило, Грінько Максим

 

   Дякую організаторам змагань, це  саме ті змагання на яких відчувається конкуренція серед спортсменів та дружні відносини серед тренерів.

Подяка від Полтавської команди організаційному комітету та осбисто Сергію Литвиненко за те,  що зустрів та зробив  максимально комфортним наше перебування на змаганнях.
Також дякуємо голові ФСТ «Україна» в Полтавській області Ігорю Миколайовичу Кислову за сприяння участі команди Полтавської області у Всеукраїнських змаганнях.





Вітаю  призерів з виконанням нормативу 1 спортивний розряд з тхеквондо ВТФ (прохання принести на  тренування до 1.12 - 2 кольорові фото для посвідчення та оформлення документів) 





 












 Більше фото в офіційній групі ПОЛТАВСЬКОГО ТХЕКВОНДО КОНТАКТ


Про виступ на "Телеканалі МІСТО" в спортивних новинах дивись з 6:07  

2 коментарі:

  1. Всегда рады встречать спортсменов с Полтавы. Спасибо за хорошие отзывы о наших соревнованиях.

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаю Полтавську команду з перемогами, у Вас чудова команда і це було видно на змаганнях.

    ВідповістиВидалити