31 груд. 2016 р.

Привітання Полтавського президента тхеквондо з Новим роком!

Великою купою емоцій завершується 2016 рік. Він відкрив мені очі на безліч речей та багатьох людей. Подарував знайомство з багатьма цікавими, успішними та дієвими людьми, які заряджають своєю енергією та надихають на нові здобутки. Спілкування з друзями – це захоплення та подив, справжні відкриття та перевірки. Прийшлося навчитися терпінню, навчитись вибачати, по-справжньому відпускати, брати відповідальність за рішення, багато з яких були, можливо, не правильними для декого та болючими.

Рік був результативний для Полтавського тхеквондо і за це я вдячний кожному, хто докладав зусиль, наполегливо тренувався, підтримував та допомагав!

У прийдешньому 2017 році бажаю всім любові та розуміння, вдачі, успіхів та нових перемог як у спорті, так і в житті.
Ставте нові цілі, вірте у краще, досягайте більшого.
Сил вам та віри у себе, натхнення та міцності духу.
Миру всім нам та нашій країні!
Разом до нових перемог!

З повагою, президент Полтавської федерації тхеквондо ВТФ

Юрій Шавиро.

2 коментарі:

  1. Поздравляю с Новым Годом (пока ещё наступающим). Желаю чтоб прошедший год запомнился только хорошими моментами, а 2017 принёс массу приятных эмоций, воспоминаний и событий, которые будут греть память спустя много лет.
    Единственное, что прошедший год пускай не забирает, так это настоящих друзей, любимых и родных. Новых впечатлений, новых побед, радости и всего только самого замечательного в Новом Году. Пусть он станет лучшим)
    С новым годом, сабом)

    ВідповістиВидалити
  2. Інна Єфименко2 січня 2017 р. о 15:05

    А ми вітаємо вже з прийдешнім!!!!! Починається Новий рік, рік нових цілей, нових планів, нових звершень!!! Бажаємо нашому Сабуму терпіння, енергії та сили на здійснення всього задуманого! І, як кажуть, вчися у сильнішого та йди за лідером,який сам пройшов цей шлях!

    ВідповістиВидалити