9 груд. 2016 р.

Полтава, турнір з тхеквондо! Новачок!


Відбувся турнір з тхеквондо серед спортсменів початківців «НОВАЧОК».
Ініціатором проведення змагань є тренери Полтавської федерації тхеквондо! Основна мета заходу це популяризація тхеквондо версії ВТФ як олімпійського виду спорту та широкого залучення дітей до ведення здорового способу життя і занять спортом. Змагання пройшли під гаслом «Народжені для перемог».


Про нас пишуть ПОЛТАВЩИНА СПОРТ 

САЙТ ПОЛТАВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ про нас. 

До участі у змаганнях допускались всі бажаючі спортсмени  які займаються тхеквондо не більше двох років.
Організаторами змагань була затверджена система показових двобоїв для дітей 6 років та молодших. Тут спортсмени виконували по одному показовому поєдинку та отримували нагороди.

Діти з 7 років змагались за олімпійською системою з вибуттям того хто програв. Та отримували медалі згідно зайнятих місць.

ОНОВЛЕНО ПОСИЛАННЯ НА ФОТО 



Поборотись за перші свої нагороди спробували вихованці тренерів Андрія Нечитайло, Михайла Шамян, Богдана Зубрійчук, Вікторії Терещенко, Ірми Нечитайло, Юрія Шавиро.  Також дебют в якості тренерів відбувся і у випускників Полтавської школи тхеквондо  Ігора Лещенко та Дар’ї Луб`янецької.  


Серед кращих спортсменів які вибороли нагороди:
Скрипник Антон, Матвєєв Олександр
Головко Матвій, Головко Тимофій
Тригуба Єгор, Кольба Максим
Коваленко Ростислав, Кобушко Юлія
Рудько Тимур, Байдужий Артем
Кива Ярослав, Заїкін Даниїл
Голояд Богдан, Гажієнко Кирило
Пасічко Сергій, Селезньов Данило
Селезньов Богдан

Юрій Шавиро (президент Полтавської федерації тхеквондо): турнір «НОВАЧОК» є традиційним в нашому місті. До участі залучаємо дітей які займаються тхеквондо рік, два і навіть тих, які тільки почали займатись. Для більшості дітей це своєрідний змагальний стрес і це дає змогу тренерам продивитись на спортсменів та потім робити аналіз і використовувати його під час тренувань і підготовці до відкритих турнірів та чемпіонатів України.
Приємно що більш досвідчені спортсмени допомагали тренерам та своїм молодшим друзям по команді. Учні спробували себе у ролі секундантів, та сподіваюсь тепер ще більше розуміють як важливо прислухатись до порад тренера під час бою та перерви між раундами.


Кожен спортсмен був нагороджений медаллю та дипломом. Діти раділи своїй першій нагороді і ми змогли створити справжнє свято для наших вихованців.








Від імені батьківського комітету, тренерів та учнів дякую Начальнику управління у справах сім`ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради Олені Миколаївні Ромас за підтримку та допомогу в організації змагань.
Дякую суддівській колегії та волонтерам за підготовку та організацію змагань. Все пройшло на високому організаційному рівні.







Вітаємо всіх переможців та призерів змагань!
Історію тхеквондо нашого міста пишемо ми з вами!
Разом до перемог!

Школа чемпіонів! 





Більше фото офіційна група Полтавського тхеквондо в КОНТАКТ ТИСНИ 


4 коментарі:

  1. Спасибо тренерам за подготовку и за соревнования.

    ВідповістиВидалити
  2. Інна Єфименко10 грудня 2016 р. о 12:45

    Дійсно, це було свято спорту для тих, хто тільки розпочинає свою історію тхеквондо! А для волонтерів це був неймовірний день, дуже цінний досвід, вони спробували себе в ролі помічників, секундантів і це було круто!!! Організація дійсно було на найвищому рівні, як завжди)))
    Окрема вдячність за стенд, де красуються фтто найкращих спортсменів фелерації тхеквондо!!! Це дуже чудова ідея ще однієї відзнаки тих, хто старається і мотивація для всіх спортсменів досягати поставлених цілей! Дякуємо!!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Дякуємо Юрій Іванович за можливість початківцям спробувати себе у поєдинку. Медалі радіємо і досі. Гарний стимул для юних теквондистів.

    ВідповістиВидалити
  4. Всім дякую за теплі відгуки.
    Після змагань 9.12. у спортивному залі був знайдений мобільний телефон! Прохання того хто загубив - звертайся, або повідом свого тренера!

    ВідповістиВидалити