5 бер. 2017 р.

Відкритий Кубок Харківськоі області з тхеквондо (ВТФ).

  Представники 15 команд 304 учасники змагались за нагороди  «Відкритого кубку Харківської області з тхeквондо ВТФ». Змагання відбулись 4-5 березня  в місті Харків. 11 спортсменів Полтавської ДЮСШ №4  разом зі своїми тренерами Андрієм Нечитайло, Ірмою Нечитайло та Юрієм Шавиро також взяли участь у змаганнях у складі команди від "Полтавської федерації тхеквондо".

Про нас пишуть Полтавшина Спорт. 

Кращі результати серед наших вихованців.
1 місце вибороли
Єгор Горбенко (молодшi юнаки до 26 кг.,  тренер Андрій та Ірма Нечитайло)
Володимир Ярош (кадети  до 49 кг., тренер Юрій Шавиро).

2 місце виборола
Лазарева Елизавета ( до 33 кг.,  тренер Юрій Шавиро)
3 місце, бронза дісталась:
Савченко Олег 3 місце (юнiори до 45 кг.,  тренер Юрій Шавиро)
Швидкий Владислав 3 місце (юніори до 55 кг., тренери Андрій та Ірма Нечитайло)

Вітаємо спортсменів та тренерів!

Єрог Горбенко - провів чотири поєдинки, три з яких завершив достроково з явною перевагою. Чудова техніка та воля до перемоги принесли гарний результат. Єгор ЧЕМПІОН!






Ярош Володимир – провів три поєдинки в яких отримав перемоги. Дотримання чітких інструкцій тренера під час бою, дали змогу Володимиру піднятись на найвищу сходинку п’єдесталу. Володимир ЧЕМПІОН!





Елизавета Лазарева –  у фіналі програла Харківській спортсменці. Помилки в техніці, незрозумілий степ (техніка пересувань) по всьому килиму та колишня травма коліна не дозволили Елизаветі піднятись на найвищу сходинку п’єдесталу.





Олег Савченко – не зміг пробитись до фіналу,  поступився майбутньому чемпіону у своїй ваговій категорії. Олегу не вдалось вибрати тактику поєдинку, втратив більше 10 балів по зауваженням за що і був дискваліфікований. Результат бронза.  





Максим Грінько – довго підлаштовувавсь під нововведення в правила змагань з тхеквондо, за що отримував зауваження та втрачав бали.  Впевнений наполегливість та воля до перемоги в майбутньому принесуть свої плоди.  

Головко Тимофій – впевнено розпочав поєдинок на протязі двох раундів вів у рахунку. Нажаль не втримав свою перевагу і на останніх секундах розпочав не потрібну атаку за що і поплатився. Трошки не пощастило.

Детальніше ше буде + більше фото 


ФОТО ЗВІТ Кубок Харківськоі області з тхеквондо (ВТФ)


1 коментар:

  1. Даже несмотря на то, что для многих это первый старт сезона и трудности с новыми правилами - все держались молодцом. Ошибки все свои увидели - будем исправлять и работать дальше! Школа чемпионов - только вперед!

    ВідповістиВидалити