3 груд. 2018 р.

Полтава турнір з тхеквондо «New Star», підводимо підсумки.


В місті Полтава на минулих вихідних відбувся турнір з тхеквондо «New Star». Показати свою майстерність на доянг вийшли 124 юних спортсмени у різних видах спарингу.  В категорії «Показові двобої» змагались спортсмени, які займаються лише декілька місяців. Більш досвідчені тхеквондисти змагались у електронних жилетах з підрахунком балів, використовуючи тільки удари по корпусу, в категорії «Б». Також були розіграні комплекти нагород і в категорії «А» – де суперники ведуть повно-контактний поєдинок, використовуючи удари як в захисний жилет, так і в шолом.



   Приємним сюрпризом для дітей та глядачів турніру стало нестандартне відкриття – шоу мильних бульбашок, яке подарувало присутнім чудові емоції та звільнило від хвилювань.








Юрій Шавиро, президент Полтавської федерації тхеквондо, організатор змагань, говорить: «Перш за все ми ставили перед собою завдання – подарувати дітям свято. Впевнений, що нам це вдалося!  Для більшості учасників це були перші в житті змагання, тому ми хотіли створити комфортні умови, щоб вони відчули радість від першої медалі. Цими днями було все: і вигуки перемог, і сльози розчарування, підтримка батьків та друзів. І це чудово, адже перемога не можлива без поразок та підтримки вболівальників.»


Кращі спортсмени змагань були нагороджені кубками та пам’ятними призами з символікою НОК України:  Ілля та Катерина Масленки, Олександр Данько, Ілля Білоус, Олександр Лях, Вікторія Сульженко. 
За результатами змагань також були визначені кращі тренери, учні яких вибороли найбільшу кількість перших місць: Віталій Алексеев (6 перших місць), Юрій Шавиро та Вікторія Терещенко (по 5 перших місць).








Керівництво Полтавської федерації тхеквондо дякує за підтримку Управлінню у справах сім’ї молоді та спорту Полтавської міської ради, Полтавському обласному відділенню Національного олімпійського комітету України за сприяння у проведенні змагань та підтримку наших дітей.



























































Більше фото з турніра у FASEBOOK



Немає коментарів:

Дописати коментар