1 серп. 2023 р.

Еко модуль проекту НОК України на Точка збору. Спортсмени тхеквондо Школа чемпіонів долучились до ECOlympic.

 29 липня, на території садиби розваг «Точка збору» відділенням Національного олімпійського комітету України в Полтавській області було проведено "Олімпійський екомодуль" в рамках проекту Національного олімпійського комітету України #OlympicLab.



Учасниками еко модуля стали вихованці спортивної школи ДЮСШ «Полтава» тхеквондисти «Школи чемпіонів».  Спортсмени провели показове тренування на свіжому повітрі та продемонстрували свою майстерність у вправах тхеквондо.

 До зустрічі із спортсменами долучивсь головний спеціаліст відділу охорони та захисту лісів Північно-східного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Ярослав Марченко. Ярослав Марченко розповів дітям про навколишнє середовище, екологічні проблеми, правила поводження в лісі.


Після бесіди відбулась вікторина, найактивніші вихованці, які правильно відповідали на питання отримали подарунки від НОК. 

 Дякуємо персоналу та керівництву «Точка збору» за підтримку спортсменів та популяризацію Олімпійського руху в Полтавській області.










Немає коментарів:

Дописати коментар