5 бер. 2024 р.

Тиждень фізичної культури в загальноосвітній школі №11. Taekwondo Poltava Demonstration Team.

 У спортивному залі Полтавської   школи №11 було реалізовано проєкт НОК України #OlympicLab: «Олімпійські та загальнолюдські цінності». До участі долучились учні шостих класів.

На початку заходу директор школи Анна Берегова привітала присутніх зазначивши, що спорт в житті дітей та підлітків є дуже важливим.




З показовим виступом перед учасниками виступили спортсмени олімпійського тхеквондо «Школи чемпіонів». Продемонстрували свою майстерність та вміння.







Учні школи поспілкувались із заслуженим тренером України з тхеквондо, членом Полтавського обласного відділення НОК України Юрієм Шавиро про цінності в спорті та житті: дружбу, здоров’я, довіру, повагу...








З метою заохочення учнів до занять фізичною культурою та спортом відбулось відкрите тренування на якому після загальної руханки учні шостих класів спробували виконувати різні вправи.



Найактивніші та уважні отримали подарунки від Полтавське обласне відділення НОК України.




Дякуємо нашій учениці Аліні Патлань за ініціативу виступу, директору школи Анні Береговій та вчителям фізичної культури за запрошення, активних і спортивних учнів школи. 






















Немає коментарів:

Дописати коментар