21 бер. 2024 р.

Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч, Юрій Шавиро амбасадор проєкту.

    «Підтримуємо наших дітей. У межах проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» побували на півфіналі з баскетболу в НВК №16. Зіграли з дітьми товариський матч. Юні баскетболісти проявили себе як професіонали. Майстерно володіли м’ячем. Приємно вразила гра, яку вони демонстрували на майданчику», – розповів Володимир Когут заступник начальника Полтавської ОВА Володимир Когут.

Юрій Шавиро заслужений тренер України, амбасадор проєкту зауважив, що «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» – це чудова можливість для дітей покращити свої фізичні якості, знайти нових друзів. У рівній боротьбі довести хто кращий.

«Щиро вдячний викладачам, які разом зі своїми учнями пліч-о-пліч виборюють нагороди, допомагають їм та підтримують у грі. Впевнений, це майбутня еліта баскетболу нашої країни», – сказав Юрій Шавиро.


На півфіналі з баскетболу Полтавської громади відбулись дві півфінальні гри з баскетболу серед хлопців. Зіграли у Полтавському навчально-виховному комплексі №16. Чотири команди з ліцею №14 «Здоров'я», Полтавської ЗОШ №26, ліцею №17 «Інтелект» та НВК №16.



 

В очікуванні фіналу!

 #плічопліч  #шкільніліги #разомпереможемо #scl #scl_poltavaregion

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар