24 черв. 2016 р.

"Олімпійський день" Полтава.


Традиційно в Полтаві з нагоди створення Міжнародного Олімпійського комітету. Відбулось масове свято «Олімпійський день». «Олімпійський день» щорічний спортивно-видовищний захід на майдані Незалежності біля пам’ятника Олексію Бутовському – одного із засновників Міжнародного олімпійського комітету.


24 червня на свято зібралося більше 500 юних спортсменів, які взяли участь у забігах, велосипедних заїздах, конкурсі малюнку…. Більша 50 вихованців Полтавської федерації тхеквондо також взяли участь у спортивному заході.
Розпочалось свято з розіграшу подарунків від Національного олімпійського комітету та Полтавського обласного відділення НОК.







Про "Олімпійський день"

тисни НОК УКРАЇНИ

  (В)ПОЛТАВІ.INFO
        
      ТРИБУНА 

                ДЕНЬ 




Голова Полтавського відділення НОК України Олександр Удовіченко привітав усіх присутніх з «Олімпійським днем»  і зазначив, що  сьогоднішнє свято є традиційним і відбувається у всіх регіонах України.



Майстер спорту міжнародного класу, учасниця літніх Олімпійських ігор у Сеулі (1988 р.), 26-разова чемпіонка СРСР, рекордсменка України з плавання Світлана Копчикова, зазначила, що такі заходи вкрай необхідні, бо це пропаганда здорового способу життя, це заохочення дітей до заняття спортом. «Швидкість, спритність, витривалість, сила  і гнучкість – ось якості, які повинен мати кожен спортсмен, незалежно від виду спорту, котрим він займається».

Усі учасники змагань отримали подарунки: переможці та призери отримали медалі, презенти від Олімпійського комітету та грамоти, інші ж учасники були нагороджені пам’ятними значками із символікою Олімпійських ігор. Кожен учасник отримав пам’ятну футболку (майку) з символікою «Олімпійського дня» та сертифікат учасника. 

Вихованці які займаються тхеквондо також вдало показали свої вміння
Кращими стали:
Гаврилова Єва - 1 місце,
Хмелик Ігор - 2 місце 
Гончаренко Каміла - 3 місце.












Більше фото у альбомі в контакті для перегляду ТИСНИ ТУТ 

Немає коментарів:

Дописати коментар