23 черв. 2017 р.

Олімпійський день в Полтаві.

23 червня вже традиційно в Полтаві відзначили свято, присвячене Олімпійському дню. В цьому році захід відбувся у центрі Полтави у корпусному саду. Вихованці федерації тхеквондо також були запрошені до участі. Активно провести час та позмагатись за нагороди зібралися учасники різних вікових категорій: від наймолодших любителів здорового способу життя до ветеранів спорту, професійних спортсменів та  аматорів.



Серед почесних гостей присутні: секретар міської ради Оксана Деркач, заступник голови Полтавського обласного відділення НОК України Інесса Гетьман, Олімпійський чемпіон Володимир Кисельов, бронзові призери Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро Дмитро Янчук, Тарас Міщук та директор компанії «NewRun» Максим Кривенко.






До програми святкування входила розважальна програма для присутніх від Полтавського обласного відділення НОК України та компанії «NewRun», до проведення свята долучилася і міська влада. Завдяки організаторам захід був проведений на найвищому рівні.




Вже традиційно на кожного учасника очікував сюрприз, подарунок з олімпійською символікою.

Вихованці «Школа чемпіонів» продемонстрували свої вміння у бігу.
За результатами змагань
Тупік Дмитро зайняв 1 місце на  дистанції 500 метрів;
Олександр Жудов виборов 3 місце дистанція 100 метрів.

Вітаємо наших вихованців.




Переможці та призерів  усіх категорії отримали сертифікат на солодкі подарунки від мережі кондитерських магазинів «Цукерня» та призи від НОК України.  Крім забігів, на заході провели конкурс знавців олімпійського руху та багато майстер-класів з різних видів спорту.




Почесні гості, бронзові фіналісти Олімпіади у Ріо, Тарас Міщук та Дмитро Янчук, охоче спілкувались з присутніми спортсменами, мотивували до нових перемог.







Гарне свято, приємно бачити що з кожним роком учасників стає все більше. Новий рівень!


 

 



Про Олімпійський день читай також










Для нас день  активний день продовжувавсь, після обіду ми були з показовою програмою та майстер класом в «Дитячій планеті». Про це ще буде.




Немає коментарів:

Дописати коментар