9 черв. 2017 р.

Науково-практична конференція «Спортивний літопис Полтавщини"

Полтавщина має потужне спортивне минуле та великий спортивний потенціал.
Науково-практична конференція «Спортивний літопис Полтавщини: сторінки історії, славетні імена», присутні голова та члени виконкому Полтавського обласного відділення НОК України, голови ФСТ Полтавщини, директори спортивних шкіл, керівники спортивних федерацій та спеціалісти в галузі спорту і туризму.


Олександр Удовіченко, голова Полтавського обласного відділяння НОК України, та Валентина Єрмолова, доцент кафедри історії та теорії олімпійського спорту Національного університету фізичного виховання і спорту України, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, у своїх вітальних промовах зазначили важливість для сьогоднішніх спортсменів багатогранності та спортивних коренів Полтавського краю.


Лідія Радченко, доцент кафедри історії та теорії олімпійського спорту Національного університету фізичного виховання і спорту України, кандидат наук з фізичного виховання та спорту, вразила доповіддю про одного з засновників Міжнародного Олімпійського Комітету, земляка Олексія Бутовського.  
Відзнаки НОК України отримали  найактивніші учасників спортивного життя Полтавщини: Віталій Григор’єв, Олена Момот, Олександр Супруненко, Олег Сич, Алла Тузікова, Людмила Фендрик.

Дружня вечеря, розмови про перспективи розвитку, поєднання енергії науки і практики спорту з Валентиною Єрмоловою, Оленою Кучеренко, Анною Шавиро та Лідією Радченко.   








Дякую організаторам за авторський збірник матеріалів конференції. 







Немає коментарів:

Дописати коментар