16 жовт. 2019 р.

Олімпійський урок від Заслуженого тренера України з тхеквондо Юрія Шавиро.

У Полтавській загальноосвітній школі №4 пройшов Олімпійський урок на тему  "Власна безпека понад усе". Заслужений тренер України, майстер спорту з тхеквондо, керівник Школи чемпіонів, Юрій Шавиро розповів школярам про Олімпійський вид спорту ТХЕКВОНДО. У своїй міні-лекції про спорт та досягнення своїх вихованців Юрій наголосив на важливій ролі фізичної культури у формуванні здорової особистості, трудовій дисципліні та досягненні життєвих цілей.




Близько 100 учнів старших класів уважно слухали тренера. Найбільшу цікавість викликала історія про одного з найуспішніших спортсменів школи полтавського тхеквондо, чемпіона України та учасника Чемпіонатів Світу та Європи,  Ростислава Єфименка, який є учнем саме цієї школи. Ростислав мав чудову нагоду продемонструвати свої уміння та майстерність під час практичної частини Олімпійського уроку, що містила елементи технік тхеквондо, самооборони  та самозахисту.

Приємно, що значна частина слухачів були активними і під час Олімпійської розминки. Хлопці та дівчата могли спробувати та відчути себе справжніми спортсменами – відпрацьовували різні удари ногами, вивільнялись від захватів та уявних нападників.



Наприкінці уроку Юрій Шавиро видав запрошення на безкоштовне навчання тхеквондо в «Школі чемпіонів» всім бажаючим спробувати себе в цьому виді спорту.  Найбільш активні учасники заходу отримали подарунки від Національного олімпійського комітету України.


Дякуємо Національному Олімпійському комітету України за чудовий проект,  який дозволяє популяризувати олімпійський рух серед школярів.

Дякуємо за ініціативу та запрошення вчителю фізичної культури школи №4  Світлані Любаягузаеевій.













Про те, як чемпіон світу з боксу Олександр Хижняк провів руханку на Олімпійському уроці ТИСНИ 

Немає коментарів:

Дописати коментар