9 лист. 2020 р.

Я НАЙВИЩІ МЕДАЛІ ВРУЧАВ БАТЬКАМ СПОРТСМЕНІВ!

    Давно хотів, сказати ДЯКУЮ тим мамам, татам, бабусям і дідусям, та близьким, хто займається своїми дітьми. Я спостерігаю дві протилежні картини, діти, які нічим не займаються і діти, які ходять в спортивні школи, секції, студії і т.д...

Вони дуже відрізняються один від одного. Одні більш зібрані, дисципліновані, посидючі і пристосовані до життя. В майбутньому їм буде легше знайти себе, увійти в соціум з легкістю та долати всі труднощі і неприємні сюрпризи, які підносить нам це непросте життя.


А ось інші діти, ростуть, як "помідорчики в теплиці" (вибачте за порівняння), гаджети замінили їм реальність. Вони зокрема розсіяні і пасують перед будь-якими труднощами, з дисципліною там взагалі біда, це підтвердить будь-який шкільний вчитель.

Так хто ж за всім цим стоїть !? Ну, звичайно, батьки і іноді бабусі й дідусі, як то кажуть: "що посієш, те й пожнеш". Батьки спортсменів практично відмовляються від задоволень і особистого часу, присвячуючи себе дітям і їх вихованню.

1) Встають о 6, а то і в 5 ранку, готують сніданок контролюють збори та їдуть по пробкам в школу, а потім на роботу.

2) Часом вливання фінансових коштів в спорт, або інший вид діяльності, в буквальному сенсі батьки знімають останню сорочку, щоб купити новий інвентар, або поплатити участь у змаганнях свого чада.

3) Травми, масажі, диспансеризація і т.д.

4) А ще школа, мама веде дитину в школу, і там витрати, проблеми - все потрібно вирішити.

5) Після школи в секцію на тренування. Чекаючи годинами під залом або класами

6) Вдома чекають уроки і втомлене від тренувань дитя, яке спробуй ще змусити ці уроки зробити (істерики, нерви, сльози).

7) Звісно побутові проблеми, від них нікуди! Всіх нагодуй, одягни, взуй, в квартирі прибери... а можливо у вас ще є домашні улюбленці ( котрих так просила дитина)

😎Мама, тато не забудьте попрацювати, бо завтра може знадобитись новий інвентар чи поїздка на змагання.

І ось так, триває роками! Я в спорті це все бачу своїми очима. Ви запитаєте, чи варто це того? Однозначно ТАК! Діти виростають зовсім іншими, і коли ви будете сивими ваше доросле чадо прийде і скаже вам: «дякую»! Така дитина не загубиться в житті. У мене є багато прикладів, це мої учні, зараз вони відмінні фахівці, бізнесмени, круті спеціалісти.

Я дякую вами, батьки, яких описав вище, ви герої нашого часу, ви куєте майбутнє, жертвуючи задоволеннями життя заради своїх дітей. Будьте здорові і щасливі і нехай ваші діти перетворяться на справжніх людей з великої літери!

Дякую колегам за спільне розуміння!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар