13 лист. 2020 р.

Де займатися спортом, якщо зали та фітнес-центри закриті?

     Супер початок гарної ініціативи! Підтримка здорового способу життя! Впевнені,  такі площадки в подальшому ще будуть з'являтись у кожному місті!

Цей рік відобразився на мільйонах людей у всьому світі, кардинально втрутився у наше життя, економіку, вплинув на наші звички. «Нова пошта» популяризує активний спосіб життя, подає приклад мільйонам українців та надихає їх на великі особисті звершення.

Сьогодні — плюс один важливий та значимий день для розвитку спорту в Україні. «Нова Пошта» разом із НСК олімпійський представили спільну ініціативу — містечко тренажерів! Відкрито разом із Міністром молоді та спорту України Вадим Гутцайт та Інна Поперешнюк. Тренажери тут спеціально встановлено так, аби бути доступними абсолютно для всіх!


Щоб мотивувати до нових звершень, на кожному з тренажері встановлені таблички із закликами «Мрій», «Дій», «Підкорюй», «Досягай», . Кожен бажаючий може сюди прийти в будь-який час і позайматися спортом!

Спорт зараз надзвичайно актуальний. Приходьте та займатися на цих тренажерах, поліпшуйте своє самопочуття та готуватися до нових звершень!












Немає коментарів:

Дописати коментар