12 жовт. 2021 р.

ПУМСЕ, Чемпіонат Полтавської області результати Школа чемпіонів!

При підтримці керівництва Відокремленого підрозділу Федерації тхеквондо (ВТФ) України в Полтавській області, 9 жовтня в нашому місті відбувся Чемпіонат області з тхеквондо в розділі пумсе!

Пумсе - розділ змагальної дисципліни Олімпійського тхеквондо, в якому спортсмен демонструє формальні комплекси з виконанням ударів та блоків і чіткій послідовності. Спортсмени змагались у трьох дисциплінах традиційного пумсе: індивідуальні, парні та командні – команда з трьох хлопців або дівчат.

Серед кращих спортсменів, які вибороли перші місця відразу у двох дисциплінах:  Кирило Іванов, Вікторія Колодяжна, Аміна Матаєва, Надія Цуркан (тренер Вікторія Терещенко)

Софія Моргуль, Вероніка Руденко (тренер Олена Козирод)

Назар Бабенко, Євген Шавиро, Гліб Галанюк, Владислав Шавиро, Віра Левішко, Катерина Масленко, Анастасія Фалько, Вікторія Цілуйко, (тренер Юрій Шавиро)

 

За результатами змагань вихованці комунального закладу ДЮСШ «Полтава» до складу якої увійшли спортсмени «Школи чемпіонів» вибороли перше загально командне місце. 

Кубками нагороджено кращих тренерів: Юрій Шавиро, Вікторія Терещенко, Олена Козирод.

 


– Наші спортсмени впевнено піднімають рівень розвитку у цьому різновиді тхеквондо, – зазначив старший  Юрій Шавиро. –Ці змагання є одним з етапів відбору команди для участі у Чемпіонаті України серед ДЮСШ, який відбудеться 29-31 жовтня в місті Києві. Впевнений, що у наших учнів є всі шанси привести нагороди з Чемпіонату.

 


Дякуємо суддівському корпусу!

Судді що обслуговували чемпіонат перед змаганнями пройшли два навальні семінари, склали іспити на знання теорії та практики. За результатами іспитів було сформовано бригаду суддів, яка на змаганнях підтвердила свій рівень на практиці.

Про семінар З СУДІВСТВА ТИСНИ

 Вперше в Полтавській області обслуговування змагань старшої підгрупи відбулось за допомогою програми електронного суддівства, що дозволило більш точно оцінювати техніку та презентацію учасників змагань.  

 Приємно що до семінару долучились тренери та спортсмени ДЮСШ «Полтава»,  "Школи чемпіонів", СК «Майстер», СК «Спарта». Сподіваємось що наступного разу всі зацікавлені у розвитку пумсе нашої області будуть присутні на заходах, які проводяться за підтримки Відокремленого підрозділу Федерації України.

 



Вітаємо кращих суддів змагань Анастасію Фалько та Миколу Кириленко. 

 




Наші переможці та призери чемпіонату області! ВІТАЄМО!















Більше фото на нашій сторінці у ФЕЙСБУК ТИСНИ


Про перемоги вихованців ДЮСШ "Полтава" та "Школи чемпіонів" пишуть на сайті Полтавської міської ради ТИСНИ 


Немає коментарів:

Дописати коментар