28 жовт. 2021 р.

Бюджет участі в Полтаві! Підтримка спорту!

           За ініціативи наших тренерів було подано два проекти бюджету участі! Для того, щоб їх реалізувати наша команда чекає Вашу підтримку!

 Голосувати можуть мешканці полтавської територіальної громади від 14 років. Голосування до 8.11.2021.

Навіть якщо ви вже проголосували чи збираєтеся підтримати якийсь проект - це не заважає вам підтримати і наші проекти. Кожен мешканець громади може проголосувати за будь-яку кількість проектів!

Курси самозахисту для молоді "СИЛЬНА НАЦІЯ" ТИСНИ

В час жорстоких відеоігор, фільмів, булінгу діти шкільного віку – найбільш вразлива категорія, що піддається впливу. Кожен має знати, як діяти в екстрених ситуаціях та вміти захистити себе, особливо підлітки. Наша команда тренерів допоможе дітям стати більш поінформованими, захищеними та повірити в свої сили.

 


Фестиваль спорту "ЧЕМПІОНИ" ТИСНИ  – фестиваль для спортсменів, завдяки якому ще більше юнаків та дівчат дізнаються про види спорту, які розвиваються в нашому місті. А видатні полтавські спортсмени покажуть свою майстерність та поділяться досвідом з юними вихованцями.



В разі виграшу проекту, ми плануємо закупити електронну систему «Дає До» на якій проводять всі змагання в Україні та Європі. Це дасть змогу нашим спортсменам покращити свої вміння під час тренувань та підвищити свій рівень підготовки, а нам – проводити змагання в Полтаві на європейському рівні, маючи власну систему.

 Поширюйте інформацію серед своїх родичів, друзів, знайомих та колег з проханням підтримати спортсменів, приділивши всього 5 хвилин свого часу.  Полтавські діти будуть Вам вдячні!  

 Всього 5 хвилин часу!   

6 простих кроків! 

Фото інструкція! 

ПРОЕКТ №59  "СИЛЬНА НАЦІЯ" 











Другий наш проект №92 
Фестиваль спорту "ЧЕМПІОНИ" 

 


Одного разу нам це вдалося про фестиваль у 2019 році ТИСНИ

Впевнені, об’єднавши наші зусилля, ми зможемо отримати спільну перемогу ще раз!



Немає коментарів:

Дописати коментар