14 черв. 2011 р.

день донора – особливий день

400 мілілітрів –  з мене мінус,  зате комусь буде плюс!
14 червня Всесвітній день донора – особливий день
а в это время за шторой
с правой руки ...
    Кожної секунди  в усьому світі у людей будь-якого віку виникає потреба в переливанні крові по життєвим показникам. Хоча потреба у крові є загальнодоступною, але на жаль не всі, хто її потребує, вчасно та в необхідній кількості, можуть її отримати.

моя свеженькая кровь,
еще один пакетик на подходе
     Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Полтавської міської ради спільно із Студентською радою міста вирішили 14 червня 2011 року провести чергову акцію по здачі донорської крові «Навчись рятувати життя» з нагоди Всесвітнього дня донора. До акції приєдналися студенти із різних навчальних закладів. Метою акції є привернення уваги суспільства до необхідності здачі донорської крові, популяризація донорства, проведення інформаційної кампанії про корисність здачі крові для людського організму.
перед здачей обязательно
чай, печенье
    До студентів приєднались співробітники управління, також приєднався і я. Кров здаю вже не вперше. Приємно,  що почесних донорів привітали як лікарі, так і керівництво міста. Один із почесних донорів, якому 65 років розповів, що за записами в книзі донора він здав крові майже 90 літрів. Сьогодні був його 211 раз коли він здавав кров в якості донора!

Немає коментарів:

Дописати коментар