3 черв. 2011 р.

          Збірна команда по тхеквондо повернулась з Чемпіонату України якій відбувся у м. Сімферополь 2-5 червня.
У спортивному комплексі Кримського державного медичного університету відбувався відбір збірної України для участі у чемпіонаті Європи з тхеквондо серед кадетів.
 В змаганнях приймали участь 241 учасник з найсильніших обласних центрів та міст Києва і Севастополя.

Найкращий результат показали
Лубянецкая Дарья у ваговій категорії до 37 кг. виборола бронзу чемпіонату - 3 місце,  Кристина Скирда у ваговій категорії до 41 кг. та Максим Кириленко у ваговій до 49 кг.  також вибороли бронзові нагороди.
Найкращий результат у  збірній нашої області  показав Тимофеенко Олексій   у ваговій категорії до 65 кг. посівши 1 місце. Та виконавши норматив кандидата в майстри спорту України.

Вважаю що збірна області демонструє стабільні результати так і на цьому  чемпіонаті Олексій Тимофєенко виборов право захищати честь України на чемпіонаті Європи який відбудеться у липні в Грузії. Звісно здобути нагороди мали шанси ще декілька спортсменів але ж, нажаль,  їм невистачило досвіду участі у змаганнях.

Зараз розпочалась підготовка для участі у відкритому традиційному турнірі СК «Тегук» з тхеквондо який відбудеться у м. Севастополь  24-26 червня. Також запланований навчально-тренувальний збір  та інструкторський семінар після якого декілька тижнів відпочинок.

Немає коментарів:

Дописати коментар