25 черв. 2011 р.

турнир "тэгук"

 
 У спортивному залі Севастопольського Національно технічного університету відбувся відкритий турнір «Тєгук» вже в 10 раз проводяться такі змагання.
 
Позмагатись за нагороди цього разу приїхали близько 150 спортсменів не тільки з України, окрема команда представляла Російську федерацію м. Москву.



На змаганнях була присутня і команда Полтавської федерації тхеквондо під моїм керівництвом.
  Поєдинки на турнірі були  видовищними та майстерними  кожен спортсмен отримав цінний досвід участі у змаганнях.

Дмитро Полюхович
           Серед полтавських спортсменів приємно здивував Дмитро Полюхович, який у ваговій категорії до 51 кг у фінальному поєдинку завдяки влучним ударам не тільки по корпусу, а й по голові, впевнено переміг спортсмена з Севастополя виборовши перше місце турніру.

«Копілку» медалей Полтавських тхеквондистів також поповнили срібні нагороди. Так нажаль у фіналіних двобоях поступились Брати Валерій та Георгій Коваленко, Дарья Лубянецкая, Олександр Стадниченко. Бронзову нагороду виборов також Олег Мисник
  
Прикрасою змагань став фінальний поєдинок у ваговій категорії до 68 кг. В якому зустрілись Олександр Стадніченко (Полтава) – Ігнат Скідан (Севастополь)


Увага вболівальників була прикута саме до цього фіналу. Олександр нокаутував свого першого суперника у другому раунді ударом з розвороту «твіт чагі», другий поєдинок за вихід у фінал не відбувся, так як суперник відмовився виходити на бій. Фінальний бій зібрав біля татамі майже всіх глядачів.
 Олександр впевнено розпочав поєдинок контролюючи кожну атаку свого партнера. Нажаль рефері який також був з Севастополя помилково дав полтавцю декілька зауважень які і визначили результат поєдинку, Олександр не зміг втримати свої емоції  від несправедливого підсужування. Навіть виконання більш складних технік не призвели до перемоги.

Стадніченко Олександр

Результат 2 місце турніру. Яскравий поєдинок надовго запам’ятається глядачам та тхеквондистам які були присутні за змаганнях. Після бою Полтавський спортсмен роздавав автографи та фотографувався на згадку   з усіма бажаючими, яких було немало. На урочистому нагородженні переможців та призерів,  Олександру Стадніченко  під бурні оплески  вручили особливий приз,  диплом та кубок за волю до перемоги.  

афтографи фанатам
  Зараз збірна Полтавщини розпочне підготовчий період до змагань «Черноморское содружество» які відбудуться у липні у Севастополі де планується участь команд з СНД.







14 коментарів:

  1. Поздравляю Полтавских Чемпионов и Призеров открытого первенства клуба «ТЭГУК»!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Евгений, спасибо! И Ваших с победами! У нас в команде есть легенда соревнований Стадниченко А. такого количества афтографов я думаю он еще не раздавал)

    ВідповістиВидалити
  3. А.СТАДНИЧЕНКО1 липня 2011 р. о 12:47

    Я присоеденяюсь к поздравлениям,желаю нашей зборной Полтавской обл. еще больше побед,ну и будем готовится к следущим турнирам где будет еще интересней !!!

    ВідповістиВидалити
  4. Полтава рулит
    Best of the best!!!
    Ребята вы лучшие !!!

    ВідповістиВидалити
  5. Стадниченко Звезда)))))Тупо царь)))Лучший)))Уже автографы раздает))Сенссей)

    ВідповістиВидалити
  6. да,Стадниченко Best of the best

    ВідповістиВидалити
  7. это нужно было видеть! Санечек еще за поезд раскажи.. как в соседнем вагоне тебя узнали!!!

    ВідповістиВидалити
  8. А.СТАДНИЧЕНКО1 липня 2011 р. о 13:44

    И за все наши достижения,большое спасибо нашему тренеру,который воспитал таких спортсменов Шавыро Ю.И !!!

    ВідповістиВидалити
  9. Саня на тебя это непохоже... обычно было БЛАГОДАРОЧКА, ГРЕЧКА, а тут такие слова... чтож удивлен!

    ВідповістиВидалити
  10. А.СТАДНИЧЕНКО1 липня 2011 р. о 13:52

    Да-да было очень приятно,когда мы уже ехали в поезде дамой,у нас один человек с команды спал в соседнем вагоне,я пошол посмотреть как он там,и в етом вагоне ехали еще спортсмены тхеквондисты только с других городов,которые тоже участвовали с нами на соревнованиях,они меня узнали,поздаровались со мной всей командой и некоторые подходили и просили мой автограф !!!

    ВідповістиВидалити
  11. Полтава Молодцы!!!!!!!!!!)))
    Стадниченко красавчик))))
    Успехов вам и новых побед))))

    ВідповістиВидалити
  12. Видели как Стадниченко разминался? Под мызыку и возле него малыши подтанцовыввали!

    ВідповістиВидалити
  13. на СНД всім гречка))))

    ВідповістиВидалити
  14. в рукопашку пойдем))))

    ВідповістиВидалити