24 бер. 2012 р.

Чемпіонат серед новачків


24 березня завершився чемпіонат м. Полтави з тхеквондо серед новачків. В змаганнях приймали участь спортсмени 7-12 років. Для більшості учасників це були перші змагання, на яких вони продемонстрували своє вміння володіння технікою тхеквондо. Навіть діти, які займаються досить незначний час змогли себе показати в поєдинках з більш досвідченими спортсменами, приємно вразивши і батьків, і тренерів.


 Деякі батьки так вболівали, що тільки відволікали своїх дітей і вони під час бою повертались слухаючи що-ж підказують батьки.. тим самим пропускаючи удари від своїх суперників. Також основною помилкою більшості новачків було те, що вони, після кожного обміну ударами дивились на монітор контролюючи рахунок бою.  


Для більшості батьків це були теж перші змагання, тому можна зрозуміти емоції, які проявлялись під час поєдинків. Батьки після поразки своєї дитини засмучувались більше ніж самі спортсмени.
 Сподіваюсь кожен спортсмен отримав досвід, вважаю, що поразка це також досвід, досвід як для спортсмена так і для тренера.

             
          Суддівський корпус справився зі своїм завданням, не допускаючи значних помилок.

Вітаю всіх переможців та призерів змагань!

Переможцями у своїх вагових категоріях стали:

Андріевський Володимир, Панчишин Андрій, Сохань Віталій, Ілик Олег, Ісаєв Нік, Савицький Денис, Сапсай Антон, Прохор Андрій, Шарлай Микита, Петрашенко Альона 
ренер Шавиро Юрій)



Щербань Віталій, Яковенко Марк, Вовк Роман, Мазепа Ілля - тренер Нечитайло Андрій

Фесенко Станіслав, Ємець Андрій - тренер Моісеєнко Дмитро

Бундур Микита, Шейка Оксана -  тренер Михайло Шамян 

Кравченко Остап  -  тренер Красницкий Віталій















6 коментарів:

  1. Очень понравились соревнования, участвуем первый раз. Спасибо за детей. Активно переживая провели субботу.

    ВідповістиВидалити
  2. Большое спасибо за организацию и проведение соревнований!Все очень понравилось.Благодарим за положительные эмоции у детей и родителей.

    ВідповістиВидалити
  3. Поздравляю новичков с их первыми соревнованиями и первыми победами!!!Удачи в будущем!!!

    P.S очень понравились поединки девочек - УМНИЧКИ!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Соревнования понравились!!!Детки молодци выложились на все 100%!! Тренерам спасибо за поддержку!!!!!!! Будем ждать следующих соревнований!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. ну неуверен что на все 100) многие совершенно не слушали то, что им подсказывали секунданты((( поэтому и результат соответствующий) из 3 минут боя минут просмотреть на монитор))) ожидая что там балы сами появятся)))

      Видалити
    2. Молодец Вождь, что придумал такие соревнования, а не как в старые времена, когда слабых как пушечное мясо на черных поясов бросали и дети так же быстро бросали заниматься спортом, а шли лечить сотресения мозга. одним словом МОЛОДЭЦЬ!)))

      Видалити