25 лист. 2012 р.

ФСТ "Украина" чемпионат по тхеквондо

ЗМІ про нас КОЛО 
Полтавщина 


      24-25 листопада в м. Київ відбувся Чемпіонат України з тхеквондо ВТФ -  Фізкультурно-спортивного товариства «Україна», в якому брали участь полтавські спортсмени, вихованці ДЮСШ Юність-1, тренерів Шавиро Юрія, Шамян Михайла та Моісеєнко Дмитра. Чемпіонат проводився в двух вікових  категоріях – це кадети (2002-1998 р. н. ) та юнаки (2000-2002 р. н. ).
    Чемпіонами України серед полтавських спортсменів стали:
Лубянецька Дар’я, Савицький Денис - тренер Шавиро Ю
 Петрушка Дар’я, Краснолуцький Микола тренер Шамян М.


    Луб’янецька Дар’я в фінальному поєдинку зустрілась з досвідченою спортсменкою команди Києва. Завдяки правильно обраній стратегії проведення бою, Дар’я мала велику перевагу в поєдинку та закінчила його достроково, так як суперниця в 3-у раунді відмовилася від участі.

     Савицький Денис виконавши всі настанови секунданта впевнено переміг в 2 поєдинках, і в фіналі зустрівся з полтавським спортсменом Владиславом Шелудько, в якого Денис виборов перемогу з рахунком 4:1.



   Чемпіонат України ФСТ «Україна»  - це плановий турнір, до якого ми готувалися, діти пройшли ретельний відбір та спарингові тренування і за результатами була сформувалася команда з достойних спортсменів». Приємно що в обох вікових категоріях наші спортсмени привезли нагороди –  кубки! 
    Команда юнаків – ІІ місце та кадети вибороли  ІІІ загально-командне місце.







2 коментарі:

  1. А почему не написано про спортсменов которые заняли 2-е и 3-е места?!

    ВідповістиВидалити