5 лист. 2012 р.

Відкритий Кубок м.Дніпропетровськ

    3-го листопада Полтавські спортсмени приймали участь у «Відкритому Кубку м.Дніпропетровськ з тхеквондо ВТФ». У змаганнях приймали участь понад 600 спортсменів із Києва, Харкова, Одеси, Запоріжжя, Дніпропетровська  та інших міст України, а також Росії, Латвії та Молдови. Полтавські тхеквондисти під керівництвом своїх тренерів Михайла Шамяна та Віталія Красницького представляли наше місто! Змагання для спортсменів всіх вікових категорій були проведені у категорії «А». Для деяких полтавських вихованців це були перші змагання, на яких було дозволено нанесення ударів по голові ногами.  

      Чемпіонами змагань стали вихованці Михайла Шамяна: Іванюк Вікторія та  Рябцева Дар’я.
     Особливо хочу відмітити вольовий характер Дар’ї, яка достроково перемогла в першому поєдинку. Другий та фінальний бій були дуже напруженими, але впевненість та віра в перемогу спортсменки, а також підтримка команди, дали змогу вибороти «золото».
      Вважаю, що кожен з спортсменів та тренерів урахували всі помилки та зробили правильні висновки, тому що попереду на всіх чекає найбільш відповідальний виступ у Відкритому всеукраїнському турнірі «OLYMPIC STAR 2012».

Немає коментарів:

Дописати коментар