1 черв. 2014 р.

Чемпионат Украины по тхеквондо, Полтава



В місті Полтава з 30 травня по 2 червня відбулися відразу два Чемпіонати України серед кадетів та серед  молоді з тхеквондо (ВТФ). Більше ніж 350 спортсменів з  18 областей України приїхали поборотися за медалі турніру, а саме: Харківська, Дніпропетровська, Хмельницька, Київська, Запорізька, Одеська, Івано-Франківська, Рівненська, Сумська, Вінницька, Донецька, Луганська, Миколаївська, Закарпатська, Львівська, Житомирська, місто Київ і звісно ж господарі турніру, спортсмени Полтавської області. 
Даний чемпіонат став одним з етапів формування збірних України та підготовки спортсменів для участі в міжнародний стартах - чемпіонаті Європи серед молоді, який у червні цього року пройде в Австрії, а також першому чемпіонаті світу серед кадетів, який у липні 2014 прийме Азербайджан.

про нас пишуть РЕПОРТЕР,        ПОЛТАВЩИНА


В перший день змагань відбулося урочисте відкриття, були присутні: Президент федерації   тхеквондо ВТФ України -  Саманджия Лесик Ражденович, який відмітив, що в такий не стабільний політичний час спортсмени з усієї України все ж приймають участь у Чемпіонатах, подякував Полтавській федерації тхеквондо ВТФ за можливість проведення та високий рівень організації турніру в короткі строки, і побажав перед початком  змагань всім учасникам успіхів та перемог. 
Були вручені посвідчення майстрів спорту України спортсменам Полтавщини  Височин Анастасії, Зябліцеву Олексію. 




Також почесним гостем турніру став народний депутат України  Юрій Бублик (партія «Свобода»), котрий також висловив свої побажання успіхів спортсменам. На відкритті пролунали і музичні привітали від колективу «Живі барабани», та  народного ансамблю танцю «Барвінок».
За результатами перших двох днів змагань було розіграно 20 комплектів нагород
Чемпіонат України серед кадетів командні місця:
1. Харківська область;
2. Дніпропетровська область;
3. Полтавська область;
4. м. Київ;
5. Хмельницька область.

У збірній Полтавської області чемпіонками серед кадетів стали Рябцева Дар’я тренер Ступак Віталій та Карелина Дар’я тренер Карелин Василь, для який тепер наступний етап є підготовка до Чемпіонату Світу серед кадеті в м.Баку.


2.06 в боротьбу за медалі вступили спортсмени вікової категорії – молодь. За результатами командні місця розподілилися наступним чином:
1. Харківська область;
2. Полтавська область;
3. Дніпропетровська область;
4. Хмельницька область;
5. Київська область
Срібну медаль з команди Полтавської області завоювали – Донець Андрій тренер Волторніст І.
Бронзу отримали – Тимофієнко Антон (тренер Карелин В.Н), Гринева Оксана (тренр Лизун В.Н.), Петрушка Дар’я (тренер Шамян М.С), Височин Анастасія та Маслак Роман (тренер Шавиро Ю.І.)
Президент Полтавської федерації тхеквондо ВТФ Юрій Шавиро сказав, «Чемпіонат був проведений на високому організаційному рівні в найкоротші терміни ми змогли організувати справжнє свято тхеквондо. Всі бажаючі, хто з якихось причин не зміг бути присутнім на змаганнях була надана унікальна можливість дивитися поєдинки онлайн, перебуваючи в будь-якому зручному місці підключившись до інтернету. 



Хотів би висловити подяку нашому Генеральному партнеру, мережі побутової техніки «Фокстрот» в особі Слободської Тетяни Павлівни, за партнерство та підтримку в організації турніру. Також компанії МакДональдз® лідеру у галузі закладів швидкого обслуговування. Вітаю наших чемпіонів, призерів змагань та їх тренерів, попереду тяжка праця підготовка до Чемпіонату Світу серед кадетів що пройде в Азейбарджані, є всі шанси на перемогу, тому будемо працювати і надалі.»

   


 
Фото с Чемпионата  КОНТАКТ 

Запись боев после онлайн трансляции  ЖМИ 



фото коллеги з Івано-Франківська

   Лозунг: Быть Чемпионом – в жизни и спорте ! Как нельзя лучше подходит ученице ЦСВ «Киев-Квон» Литвинчук Дарье -53кг, 1996 г.р. МСМК. Дарья в этом году закончила школу с золотой медалью и уже на следующий день после выпускного вечера стала чемпионкой Украины среди молодежи  в г. Полтава, завоевав золото среди женщин до 53 кг.
   Дарья уверенно выиграла два боя, спортсменку из Харькова досрочно со счетом 28-04, а в финале победила спортсменку из Одессы 8-6. Тем самым обеспечив себе путевку на участия в Чемпионате Европы.
     Брунс Валерий, тренер рассказывает:  с Дарьей я работаю с 6 летнего возраста, за всю свою карьеру она не проиграла ни одного Чемпионата Украины, наилучший результат бронза Чемпионата Европы, а также победительница и неоднократная приз Международных турниров. Обладает уникальными данными. Ну и самое главное это обстоятельный, целеустремленный подход к тренировкам и соревнованиям. Прогрессирует, работает над собой и анализирует все свои преимущества и недостатки.
   Очень хочется, чтобы таких примеров было, как можно больше». 
Желаем  Дарье дальнейших успехов и высоких результатов.



7 коментарів:

  1. Спасибо Вам за чемпионат среди кадетов,организованный и проведенный в Полтаве.Это настоящий праздник для детей,родителей,всех любителей тхеквондо в это непростое время!

    ВідповістиВидалити
  2. Все просто замечательно, Полтава на высоте!!

    ВідповістиВидалити
  3. Ну а где же фото Кременчугских спортсменов? Хотелось бы их увидеть тоже!)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А, что уже есть фото Полтавских спортсменов?

      Видалити
  4. Спасибо за организацию и проведение Чемпионата!
    Спасибо что приняли команды, такое количество людей, и что бы там не говорили за духоту в зале или видео повторы все прошло на высоком уровне!

    ВідповістиВидалити
  5. "Ультрас" Маслака, как всегда на высоте.

    ВідповістиВидалити