24 вер. 2014 р.

Асамблея Полтавського обласного відділення НОК України.



Відбулась асамблея Полтавського обласного відділення  Національного Олімпійського комітету України.На асамблеї був заслуханий звіт про діяльність відділення.
 Терміном на чотири роки обрали голову відділення Олександра Удовіченка. 


На період 2014-2018 рік був обраний 61 представник Полтавського обласного відділення  Національного Олімпійського комітету України. До списку увійшли спортсмени олімпійці, представники федерації з олімпійських видів спорту, ветерани спорту, голови фізкультурних товариств, представники фізичної культури та спорту.
      
  

    Обрано виконком відділення з 19  провідних спеціалістів в галузі фізичної культури та спорту. До виконкому обрано представника федерації тхеквондо - Юрія Шавиро.




Олімпійський чемпіон Володимир Кисельов виступив з промовою, зазначив що потрібно залучати більше молоді до занять спортом. Також підкреслив, важливість мотивації для талановитих спортсменів – потенційних майбутніх олімпійців. Розповів присутнім який шлях пройшов до Олімпійського золота. За час спортивної кар’єри завоював 52 кілограми нагород. Володимир Вікторович продовжує передавати свої знання підростаючому поколінню.





На фото голова Луганського обласного відділення НОК України Кравченко Микола, Олімпійський чемпіон Володимир Кисельов, голова Полтавського обласного відділення НОК України Олександр Удовіченко, президент федерації тхеквондо ВТФ Полтавської області Юрій Шавиро, начальник управління у справах сім`ї молоді та спорту Полтавської облдержадміністрації  Пєшков Олександр.

Немає коментарів:

Дописати коментар