22 лист. 2014 р.

Полтава, турнір з тхеквондо НОВАЧОК

 З метою популяризації тхеквондо версії ВТФ як олімпійського виду спорту та широкого залучення дітей та молоді до ведення здорового способу життя і занять спортом, у місті Полтава відбувся турнір серед спортсменів початківців «НОВАЧОК».


Вручення премії від федерації
Чемпіонці України
Баккаєвій Аміні 
   
   Більше 100 юних тхеквондистів змагались за перші свої нагороди. В змаганнях приймали участь вихованці Полтавської федерації тхеквондо, діти  з 5 до 12 років випробували себе в справжньому поєдинку. 








Організаторами змагань була затверджена система показових двобоїв для дітей 5-7 років. Тут спортсмени виконували по одному поєдинку та отримували нагороди.



Діти з 8 років змагались за олімпійською системою з вибуттям того хто програв. Та отримували нагороди згідно зайнятих місць.





Вітаємо переможців змагань: 

Чічкань Дмитро, Черкаський Олександр, Якименко Поліна, Черкаська Дар’я, Ткаченко Євгеній, Соляник Андрій, Литвин Олександр, Панчишин Андрій, Прихода Роман (тренер Юрій Шавиро)

Густодим Михайло, Червоний Іван, Білокінь Макар, Климов Євгеній, Гринько Максим  (тренер Дмитро Моісеєнко)

Когут Ліна,  Кучер Назар (тренер Вікторія Терещенко)
Гаврилов Іван Логвиненко Ярослав (тренер Богдан Зубрійчук)
Кіндзерська Анна (тренер Андрій Нечитайло)
Дем’янець Микита (тренер Віталій Ступак) 



Юрій Шавиро (президент Полтавської федерації): турнір «НОВАЧОК» є традиційним в нашому місті.  До участі залучаємо дітей які ще не виїжджали на змагання за межі нашого міста, та тих хто тільки займається по декілька місяців. Даємо змогу проявити себе в змагальній ситуації. Для деяких дітей це своєрідний стрес і це дає змогу тренерам потім вказувати на помилки учнів під час тренування у підготовці до відкритих турнірів та чемпіонатів України.  

Дякую суддівській колегії та головному судді змагань Андрію Нечитайло за підготовку та організацію змагань.  Все пройшло на високому організаційному рівні. Розумію, як важко біло оцінювати суддям юних тхеквондистів, а саме тих хто волею до перемоги постійно наносив удари, а суперник так само у відповідь. Це були справжні поєдинки майбутніх чемпіонів більш масштабніших змагань. 

Вітаю вихованців федерації з дебютом на змаганнях по тхеквондо 
   


В турнірі НОВАЧОК 2012 починав свій виступ і ЧЕМПІОН УКРАЇНИ Денис Савицький ,  та Чемпіон і кращий спортсмен "Olympic Star " Роман  Солодовнік


про турнир НОВИЧЕК 2013 

Фото зі змагань КОНТАКТ 



2 коментарі:

  1. Спасибо за соревнования и эмоции детей. Была масса впечатления, медаль сынуля сутки не снимал.

    ВідповістиВидалити
  2. В цілому позитивні враження, але організація бажає кращого.

    ВідповістиВидалити