27 груд. 2014 р.

ПОЛТАВА, ПЕРЕДНОВОРІЧНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ТХЕКВОНДО

  Про нас Полтавщина спорт

Відбувся традиційний фестиваль тхеквондо, присвячений святкуванню Нового року, а також підведенню підсумків і досягнень полтавської школи олімпійського тхеквондо.
У 2014 році полтавські тхеквондисти досягли значних результатів, виборювали призові місця та ставали переможцями на всеукраїнських та міжнародних турнірах,  неодноразово були чемпіонами та призерами  Чемпіонатів  України.  Так, близько 35 спортсменів за цей рік підіймались на п’єдестали Чемпіонатів України.




  За 2014 рік відбулось дві атестації на кольорові пояси з тхеквондо. Більше 100 спортсменів атестовані на різні кольорові пояси. 






На фестивалі було вручено чорні пояси та сертифікати спортсменам, які отримали  – перший Дан з тхеквондо: Бєлінський Владислав, Денисенко Марк,  Гичак Павло,  Щербак Євген, Соколенко Антон.
  Тренерами Полтавської федерації ведеться рейтинг вихованців за результатами виступів на змаганнях.  



Рейтинг кращих спортсменів за підсумками 2014 року. 
 Серед хлопців:  Зінченко Ярослав, Коваленко Георгій, Щербак Євген, Маслак Роман, Подолян Кирило.
Серед дівчат: Лазарєва Єлизавета, Баккаєва Аміна, Рябцева Дар'я,  Іванюк Вікторія.
 ПЕРСПЕКТИВНІ СПОРТСМЕНИ

Шолох Роман, Швидкий Владислав, Шостак Назар, Когут Ліна, Солодовнік Роман, Шелудько Владислав, Коваленко Валерій, Литвин Олександр, Ступак Катерина. 
Повний склад трьох кращих у віковій категорії дивись ТУТ 









Більше фото тут КОНТАКТ 

фото ще буде!!!




Відео з ФЕСТИВАЛЮ - Дід мороз -2014 рік

3 коментарі:

  1. Доброго дня. Дякую за прекрасне свято. Організовано все на відповідному рівні. Отримав задоволення від проведеного Фестевалю. Дитині теж дуже сподобалось. Так тримати!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо за прекрасне свято! Вдала організація, цікаві виступи, прекрасна робота тренерів.

    ВідповістиВидалити
  3. Очень здорово, что проводятся такие мероприятия.Организация на высшем уровне! Это действительно,большой праздник для родителей и детей!!!!Было приятно посмотреть и на выступление карапузов, и захватывало дух от выступлений более старших спортсменов!!! Спасибо за массу положительных эмоций!

    ВідповістиВидалити