1 бер. 2016 р.

Керівники Полтавської облдержадміністрації привітали полтавську чемпіонку з тхеквондо.

Приємно, коли влада піклується та пишається здобутками спортсменів. Сьогодні в облдержадміністрації відбулось урочисте привітання Чемпіонки Європи з тхеквондо Аміни Баккаєвої. Голова обласної ради Олександр Біленький та голова облдержадміністрації Валерій Головко вітали юну чемпіонку.  Квіти, подарунки, та заслужене посвідчення Кандидата в майстри спорту України з тхеквондо з нагрудним знаком вручили Аміні.

Під час зустрічі відбувся конструктивний діалог та обговорення ідеї підтримати талановитих спортсменів на рівні області.
В найближчий час відбудеться декілька нарад на яких буде прийнято программу фінансових грантів для спортсменів та їхніх тренерів, як у олімпійських, так і в не олімпійських видах спорту.  
Сподіваюсь, вже на найближчу сесію обласної ради,  що відбудеться 25 березня, программа буде прийнята і Аміна отримає фінансову допомогу.
Дякую депутату обласної ради Сергію Соловей  за  сприяння зустрічі. 

Про нас пишуть 
сайт ПОЛТАВСЬКОЇ  ОБЛАСНОЇ  РАДИ 

сайт ВІСТІ 

сайт ПОЛТАВА 365 

відео сюжет телеканалу МІСТО 

відео сюжет телеканалу ЛТАВА 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ журналісти «Кола» перші поспілкувались з юною чемпіонкою та її тренером  ПРОЧИТАТИ ІНТЕРВЮ ТИСНИ  


більше фото з привітання 












Ще більше фото тисни КОНТАКТ 


Відео сюжет телеканалу "МІСТО"

 

2 коментарі:

  1. А обговорили питання оплати тренувань та змагань, чи так і залишилось благодійним внеском. Це важливе питання і цьому потрібно присвятити тему: "Батьки та фінансування з бюджету".

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Фінансування дитячого спорту має бути з бюджету в межах повноважень державної спортивної політики. Нажаль, сьогодні дитячий спорт може вижити лище завдяки активній діяльності громадських організацій та внесків від батьків. Для прикладу 5 березня відбудуться чемпіонати полтавської області одразу ТРИ ми намагаемось єкономити бюджет, проводячи одразу змагання по декільком віковим категоріям. Допомога від держави поки що лище штимп на положенні. Сподіваюсь завтра 3.03 поспілкуюсь с керівництвом та нам допомодуть! На сьогоднішній вечір забезпечення Чемпіонату області Аренда спортивної зали - Кременчуцька федерація тхеквондо, дипломи, медалі, кубки, харчування суддів, машина швидкої допомоги - федерація Полт області.!
      Зазначу, що участь у Чемпіонаті Полтавської області - внесок відсутній!!!

      Видалити