1 квіт. 2016 р.

Обласна влада буде підтримувати спортсменів.


    Ранкова кава у п'ятницю голови Полтавської ОДА Валерія Головка з Бесланом Бакаєвим, татом чемпіонки Європи з тхеквондо Аміни Бакаєвої.  Зустріч пройшла разом з головою обласної ради Олександром Біленьким, начальником обласного спортуправління Олександром Буцьким та представницею федерації тхеквондо Ганною Шавиро.   Обговорили проект програми підтримки талановитих спортсменів, переможців міжнародних та всеукраїнських змагань, а також їх тренерів. Федерація тхеквондо приймає активну участь в розробці даної програми. Приємно, що ідея керівництва області на наших очах перетворюється в потужний механізм підтримки та заохочення спортсменів та тренерів Полтавської області.
Вже на наступну сесію обласної ради буде винесено проект програми. Після її прийняття для багатьох тренерів та спортсменів буде гарний стимул досягати високих результатів у спорті.

Про зустріч ТРИБУНА 

Вірю, що така програма запрацює і в інших областях України!

Про програму детальніше після її прийняття!

4 коментарі:

  1. Красиво улыбаются и разводят руками, да да да конечно программу разработаем, все как вы хотите.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Програма вже майже готова і повірте, для Чемпіонів України та їх тренерів будуть приємні сюрпризи!

      Видалити
  2. Вы хотите сказать что на эти средства могут рассчитывать только Чемпионы Украины и тренера, а не жирно 500тис. А тренировки так и останутся платными, что за обман. Какую сумму средств благотворительных вы собрали за прошлый год? Эти средства идут на всех спортсменов, так что бы вы знали.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Аноним!) я ничего не хочу сказать – я информирую любителей спорта и любителей тхеквондо, которые читают мой блог!
      500 тысяч – это на все виды спорта… Для информации: в Украине на 2012 г. официально признанными являются 55 олимпийских и 110 неолимпийских видов спорта. В среднем, в каждом виде спорта по 4-5 чемпионатов Украины в год, в каждом из которых есть разные весовые, дистанции, дисциплины – вот и посчитайте жирно это или не жирно!
      Если у вас платные тренировки, рекомендую обратиться к своему тренеру за разъяснениями. А еще лучше берите его и приходите – мне тоже очень интересно почему у вас тренировки платные и как распределяются собранные грн.!

      Видалити