17 вер. 2016 р.

Молодь обирає здоровий спосіб життя! Тхеквондисти міста Полтава отримали посвідчення КМС та 1 розряд.

   Тхеквондисти продовжують дивувати  жителів міста Полтава своїми вміннями. Цього разу вихованці Полтавської федерації тхеквондо дивували як перехожих глядачів так і заступника міського голови Тарашевську Світлану Казимирівну та начальника  управління у справах сім`ї, молоді та спорту Ромас Олену Миколаївну




  У Корпусному парку 16 вересня відбувся загальноміський, спортивно-масовий захід «Молодь обирає здоровий спосіб життя!». Показові виступи представили вихованці дитячо-юнацьких спортивних шкіл міста, федерацій та громадських спортивних організацій. Довели власним прикладом, що здоровий спосіб життя це не лише корисно, а й весело.



КОНКУРС ВІД ТХЕКВОНДО!
Хочеш прийняти участь? Читай умови нижче!



 Тренери федерації провели не лише тренування, а й декілька конкурсів з вихованцями та їх батьками. Відмітили найактивніших дітей подарунками які отримали під час Олімпійського уроку відПолтавського обласного відділення НОК України.








   Вітаємо тхеквондистів! Нашим вихованцям були вручені посвідчення Кандидата в майстри спорту України – Подоляну Кирилу та Рябцевій Дар`ї  посвідчення 1 спортивного розряду з тхеквондо.

  

Приємним сюрпризом для присутніх на спортивному заході було те, що до нас під час заняття підійшов кореєць Чой Инсок, поспілкувавшись він розповів що з Южної Кореї також займається тхеквондо в Инсока чорний пояс 3 дан. На прохання Юрія Шавиро Корейський тхеквондист звернувся до вихованців нашої організації. Чой Инсок дуже погано розмовляє на українській мові. Тому звернувся до спортсменів на рідній йому  корейській мові. Юрій Шавиро – спробував себе у ролі перекладача. 






Дякуємо учням за відкрите тренування! 


Більше фото ТИСНИ КОНТАКТ

Увага конкурс для вихованців Полтавської федерації тхеквондо ВТФ 
перші три учні, або їх батьки хто правильно вгадає що написано корейською гарантовано отримають приз. 
Конкурс буде тривати до 24.09 або закінчено після трьох правильних відповідей.
Результати Анонімних  коментаторів  враховані не будуть!  
Всім успіху!)  


5 коментарів:

  1. Тхеквандо(тхэкхвондо) Полтава

    ВідповістиВидалити
  2. Єфименко Ростислав і Станіслав17 вересня 2016 р. о 18:08

    Тхеквондо Полтава

    ВідповістиВидалити
  3. Коновал Анастасия18 вересня 2016 р. о 18:38

    Тхеквондо Полтава

    ВідповістиВидалити
  4. Вітаю переможців конкурсу Максим Головко, Єфименко Ростислав і Станіслав, Коновал Анастасія "ТХЕКВОНДО ПОЛТАВА". Подарунок можна буде отримати 20.09 на спаринговому тренуванні в СК "Спартак"

    ВідповістиВидалити