29 вер. 2016 р.

Увага, інформація для Полтавського тхеквондо.

Інформую всіх учнів, батьків та тренерів, які  розвивають тхеквондо ВТФ у м. Полтава та Полтавській області.
 29 вересня 2016 р. я, Шавиро Юрій Іванович, вирішив скласти з себе повноваження керівника відокремленого підрозділу ГО «Федерація тхеквондо (ВТФ) України»  у Полтавській області.
         На це є особисті причини. Впевнений, керівництво Федерації тхеквондо (ВТФ) України обере достойного керівника, який буде представляти інтереси відокремленого підрозділу в нашому регіоні. 
   
   Також хочу повідомити, що я залишаюся президентом ГО «Полтавська Федерація тхеквондо В.Т.Ф.»  та старшим тренером відділення тхеквондо (ВТФ) КЗ Полтавської  ДЮСШ №4. Продовжую  розвивати тхеквондо на Полтавщині та представляти інтереси  вихованців.  

25 коментарів:

  1. Сегодня не 1 апреля!???

    ВідповістиВидалити
  2. Интересно, кто будет следующий представитель в Полтаве?

    ВідповістиВидалити
  3. Враховуючи всі запитання, які надійшли до мене, вирішив надати роз’яснення щодо ситуації, що склалася в нашій організації та чому я прийняв таке рішення.

    Я займаюсь тхеквондо з 12-річного віку. За 26 років в цьому виді спорту пройшов всі етапи – від звичайного спортсмена, судді, тренера до керівника організації, яка нараховує більше 10 тренерів та сотні діючих спортсменів. На моєму тренерському «рахунку» більше 1000 людей по всьому світу, які за ці роки були моїми вихованцями.

    Для мене тхеквондо – це стиль життя та велика родина.

    Є тренери, для кого тхеквондо – це бізнес! Я вважаю, що розвиток дитячого спорту вимагає певної фінансової підтримки, але вона має бути спрямована на створення належних тренувальних умов та матеріально-технічної бази.

    Виховуючи спортсменів, вкладав в них дорогоцінний час, душу, власні кошти, та покладав великі надії на те, що вони виростуть «людьми з великої літери», професіоналами, фахівцями та справжніми тренерами. Але, як виявилось, то були лише мої мрії…

    Моїм сподіванням увірвався терпець.
    Я просто втомився, мені набридло «пхати цей непід’ємний віз з квадратними колесами», коли є такі люди, які тягнуть його в свою сторону.

    Більше 10 років будував команду однодумців, з якими була спільна мета та з якими ми йшли однією широкою дорогою. Але зараз більшість тренерів створили власні організації та пішли своїм шляхом у розвитку тхеквондо. Вони іноді мають інше бачення, думки та ідеї, які не співпадають з моїми. Наразі моїх аргументів не вистачає в певних питаннях, тому після довгих роздумів, прийняв виважене рішення про складання повноважень…..

    Продовжую розвивати свою, створену більше 10 років тому, організацію разом з однодумцями – тренерами та батьками, які мають спільне бачення майбутнього, сприяють та надають всіляку підтримку в моїй діяльності!!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Альона Штефанець30 вересня 2016 р. о 13:45

    Доброго дня Юрій Іванович!Прочитала Ваші коментарі та в мене також є питання...Ви за розвиток дитячого спорту!На перших спарингах на початку вересня були запрошені всі спортсмени,також і діти Роми М.Діти прийшли,переодягнулись і чекали...Ви зі своєю молодою командою попросили покинути зал (майже вигнали дітей) при всіх батьках та спортсменах,щоб нікому не хотілось покидати тренера..як би накажу(на мою думку).Коментарі сина були...мама чому мене вигнали? Невже питання стояло в документації та внеску 150грн...Тим більше цих дітей Ви знаєте...фіз.диспансер пройдений, внесок в ФТУ був.Невже не можна було провести спаринги, а потім вирішити питання з документацією?! Як мені було пояснити сину, що я не встигла оформити документи.Ми хочемо виховати в дітях порядність і чесність!Так,не всі діти займають перші місця, але вони тренуються, їздять на змагання ( за кошти батьків), стараються перемагати, щоб прославляти Тхеквондо Полтави.Ви знаєте, як ми батьки відносимся до цього, як вболіваємо за кожного спортсмена Полтави на змаганнях.Мені прикро, що хтось пише такий бруд і висловлює неповагу!Але зі своєї сторони хочу, щоб Ви також не виносили деякі речі на обговорення батьків!І дайте, будь ласка, спокій молодому 20-и річному тренеру!Дякую!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Відповім пізніше, зараз зайнятий підготовкою до змагань.

      Видалити
    2. Ситуація, що сталась 10 вересня мені також неприємна. В нашій організації є «Положення про перехід спортсменів». До нього вносились зміни на засіданні тренерів, що проходило 25 серпня, на якому Маслак Р. також був присутній. Він проголосував за всі пункти «ЗА». І навідь вистачило б телефонного дзвінка щоб допустити дітей до спарингових тренувань.
      Через 16 днів після засідання Роман, ігноруючи прийняті рішення та необхідні умови, за які голосував, приходить на спарингові тренування разом з вашими дітьми. Про що я Вам повідомив 10.09 на початку спарингового тренування. Думаю та вважаю, що Маслак Р. міг за 16 днів виконати необхідні вимоги та в зазначені терміни оформити необхідну документацію.
      Навіть, якщо не встиг, ми теж люди, і іноді теж не встигаємо щось робити вчасно, але є проста людяність… Він міг підійти і попросити допустити його спортсменів до спарингів. Але він мовчки розвернувся і пішов, а просили про це батьки. Так хто більше зацікавлений в результатах і спільних діях?
      Впевнений, що Маслак читав коментарі сьогоднішніх новин, але в нього не вистачило сміливості прописати своє бачення у ситуації, що склалася, ситуації, в якій він є однією з провідних осіб. Мабуть, йому краще промовчати та поспостерігати з іншого боку монітору за подіями, що хвилюють всіх. Мабуть, краще мовчки покинути зібрання на його початку, де він не захотів вивчити питання порядку денного.
      Якщо Маслак Р. є членом громадської організації «Федерація тхеквондо ВТФ України» та співпрацює з керівними органами даної ГО напряму – нехай вирішує питання таким чином! Я не заперечую цьому. Але наразі він не має жодного відношення до Полтавської федерації та не має підстав на участь в наших заходах (згідно статутних та внутрішніх документів нашої ГО).
      Завдяки підтримці місцевої влади, батьківського комітету та меценатів ми маємо необхідний інвентар та матеріально-технічне забезпечення для занять і змагань: спортивні килими, електронні жилети (Адідас, Даєдо), звичайні жилети для тренувань, шоломи, лапи та інше…
      Більшість тренерів, які є членами та керівниками інших громадських організацій та клубів, співпрацюють з ГО «Полтавська федерація тхєквондо В.Т.Ф», яка зареєстрована 21 травня 2003 року, свідоцтво про реєстрацію №286 від 20 червня 2003. Крім цього, наша ГО має укладений договір про співпрацю з управлінням у справах сім`ї молоді та спорту Виконавчого комітету Полтавської міської ради та має представництво у ДЮСШ 4, ведемо свій сайт, рейтингову систему, систему заохочень спортсменів, внутрішні Положення, які приймаються колективно на тренерській раді та діють згідно чинного законодавства України!

      Видалити
  5. Считаю, что младший должен учится у старшего, при этом избегать конфликтных ситуаций. Работа с детьми сложная, а порой достаточно неблагодарная. Начало карьеры всегда сложное и начать лучше с меньшего, при этом оставаться воспитанным, сдержанным молодым человеком. Но не будем забывать о недовольных которые нашептую свою точку зрения, которая не всегда правильная. Нужно делать скидку зеленому не опытному, так как кинулся он под танк, не по своей воле.

    ВідповістиВидалити
  6. Класно мати анонімних адвокатів, які анонімно захищають своїх клієнтів!
    Обоє рябоє!!!
    Шавиро тут щось писав, може Маслаку теж варто було б особисто відповісти ТУТ, якщо його в чомусь звинувачують, роблять гадості та ін. Адже виявляється сайт читають всі, але висновки зробити об'єктивні не можуть, бо є Шавиро зі своєю позицією та купа анонімних пошановувачів різних точок зору. Рома, поясни, будь ласка, всім свою позицію в цій ситуації!

    ВідповістиВидалити
  7. Недавно в фейсбуке тоже кого то обвиняли. Надеюсь Михаил Сергеевич тоже сделал скриншот ))))))

    ВідповістиВидалити
  8. Насколько понятно Юрий Иванович написал заявление об уходе. Так поставьте тогда его его место молодого, перспективного 20-летнего тренера!!!))))) Да и успокойтесь уже. )))))))

    ВідповістиВидалити
  9. Ребята! Может хватит уже грязное белье стирать???? У нас то Ступака мусолили, то Шамяна, теперь до Шавыро добрались. Ромка, одумайся! Тебя ждет та же участь. Не тех советчиков слушаешь. Ты под чутким руководством определенных людей совершаешь не очень обдуманные и не красивые поступки. Как бы ни было, Юрий Иванович твой тренер (хоть и бывшиий) и хотя бы из уважения к старшим себе не перегибай палку.

    ВідповістиВидалити
  10. Люди добрые!!! Угомонитесь наконец!!! Это будут читать наши дети!!!

    ВідповістиВидалити
  11. А Вы бы бесплатно ходили на работу???? Это и хобби и работа. И все мы все понимаем. Никто из вас "Судей" так называемых, бесплатно ничего в жизни не делал!!!!! Попробуйте стать на его место! Мы посмотрим какие альтруисты Вы все будете!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  12. В очередной раз убеждаюсь, что я сделал правильно написав заявление и сложил полномочия представителя ФТУ в Полтавской области.
    Полтавская федерация это общественная организация - такая же как и спортивные клубы которые ведут свою деятельность в г. Полтава. Уважаемые родители вместо того чтоб помочь тренерам осознать ошибки вы их накручиваете и сорите друг с другом. С вашей такой "ПОМОЩЬЮ" у нас так точно будет развитие тхеквондо! Регистрируйте свою общественную организацию и давайте развивать тхеквондо и делать единую сильную команду. Сайт тоже можете себе сделать и там же коментировать!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Юрий Иванович! Вы все правильно сделали. Пусть те кто это все затеял, теперь побудут на Вашем месте. А мы все со стороны понаблюдаем))) Ваши спортсмены не опустятся до уровня Романа и пойдут за Вами. Время всех рассудит. Они думают так легко создать и управлять тем, что вы создали? Наивные люди)) давайте пожелаем им удачи!

      Видалити
    2. Полностью согласны!!!

      Видалити
    3. Главное, чтобы вы свои осознали. Что натворили своими кляузами и сплетнями. угомонитесь уже. Займитесь лучше чем то полезным в своей жизни, а не занимайтесь чужой!!!!!

      Видалити
    4. Ну раз уж мы все стадо, как вы говорите)) то в каждом стаде есть паршивая овца))) вот Рома ею и оказался))))

      Видалити
    5. А откуда же он? или он не в федерации и Юрий Иванович не его тренер был???? Мы что то путаем??? Сами себе вы аноним противоречите)))))

      Видалити
  13. Юрий Иванович,конечно же правильно вы сделали)Надеемся на ваше место придет честный человек,искренне заинтересованый в детях и тхэквондо)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Интересно даже кто этот честнейший и искренний человек))))) Не вы ли))))

      Видалити
  14. Хааааааа, наверное такой как вы!!! ))))

    ВідповістиВидалити
  15. Альона Штефанець30 вересня 2016 р. о 18:18

    Юрій Іванович я проти Вас нічого не маю.Дякую за рекомендації створити сайт та займатися розвитком Тхеквондо в Полтаві))).На це є інші люди..а також і Ви!Дуже не приємно,що обвинувачують батьків.Чому пишуть аноніми,тому що біля Вас багато непорядних людей, які можливо очікували такої ситуації. Я вважаю, що рішення любої розумної людини -це його особисте рішення. Я не чула від тренера в Вашу сторону поганих слів.І обвинувачення в сторону батьків спортсменів Роми необгрунтоване.Я не знаю хто там пише, але це низько як для батьків спортсменів так і для самих тренерів.Це все читають ДІТИ!Ми приклад для них!І прошу "Давайте жить дружно"!Зробили з молодого хлопця монстра, який претендує на Ваше місце....це смішно)))Хай розвивається, тренує дітей та виховує гарних спортсменів! Всі Ви займаєтесь та живите Тхеквондо!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Роману запропонували певні умови які є в Полтавській федерації тхеквондо. Він погодився та також проголосував. Ми намагались допомогти йому розпочати тренерську кар’єру в нашій організації, не вийшло! Що заважає створити спортивний клуб та працювати самостійно. Стосовно коментарів – їх пишуть люди які принижують тхеквондо на Полтавщині - лише 2 людини - це я вже відслідкував!(

      Видалити
  16. Юрій Шавиро це дещо неправильно ажде стан в асоціації потребує значних змін! Дякую за розуміння!��

    ВідповістиВидалити