22 січ. 2017 р.

Майстер курс з тхеквондо відбудеться у м. Київ 18-19 лютого.

   У Всеукраїнському Майстер курсі з тхеквондо (ВТФ) беруть участь виключно члени ГО «Федерація тхеквондо (ВТФ) України», не молодші 14 років, та які мають підготовку з тхеквондо ВТФ не нижче 1 дану (пуму). За письмовою рекомендацією особистих тренерів, як виняток, у заході можуть брати участь учасники з кваліфікацією нижче 1 дану (пуму).
Усі учасники Всеукраїнського Майстер курсу з тхеквондо (ВТФ) повинні бути одягнені в уніформу тхеквондо «добок».

   Будуть цікаві лектори  з якими знайомився та у яких навчався під час проходження курсів у Національному університеті фізичного виховання та спорту України.

   Вихованці Полтавської федерації, які планують взяти участь у курсах - зверніться до президента Полтавської федерації тхеквондо Шавиро Ю.І. для консультації що до реєстрації, умов участі та подальшого фінансування! 


   З програмою проведення Всеукраїнського Майстер курсу з тхеквондо (ВТФ) можливо ознайомитись на сайті реєстрації ТИСНИ ТУТ

Умови фінансування заходу та матеріального забезпечення учасників.
Усі участники курсів отримають сертифікати про проходження Всеукраїнського Майстер курсу з тхеквондо (ВТФ). Судді, які успішно пройдуть атестацію (в залежності від їх кваліфікації та віку), отримають право на обслуговування змагань регіонального та всеукраїнського рівня.
Внесок на  участь у Всеукраїнському Майстер курсу з тхеквондо (ВТФ) – 500 грн.
Строки та порядок подання заявок для участі у заході. Попередня поіменна реєстрація учасників заходу проводиться централізовано на сайті http://ukr.tkdo.events/ і закінчується 15 лютого 2017 р.



Немає коментарів:

Дописати коментар