4 січ. 2017 р.

Воля до перемоги у тхеквондо.

 Нещодавно відбулась розмова з батьками вихованців Полтавської федерації тхеквондо, під час якої обговорювали деякі питання тренувального процесу та змагань. 
  Як і обіцяв, викладаю, на мою думку, яскравий приклад волі до перемоги, налаштування на поєдинок, спортивної майстерності, тактики двобою та поваги до суперника - бій між найтитулованішим тхеквондистом світу Стівеном Лопесом та юним спортсменом Аароном Куком! 
  Лопес, 1978 року народження, – Кук, 1991 року народження. Увавга, Кук на 13 років молодший! Призовий фонд поєдинку складав 270 000 $. 



Стівен ЛОПЕС (США)


Кращий з кращих американець - найбільш титулований в історії тхеквондо спортсмен. У Стівена Лопеса три медалі з Олімпійських ігор - два золота і одна бронза. Крім того,  американець п'ять  разів ставав чемпіоном світу.
Лопес - найдосвідченіший тхеквондист. Залишається тільки дивуватися і захоплюватися його працездатністю і відмінною фізичною формою.

Аарон КУК (Великобританія)
"Заряджений на перемогу хлопець", - така містична характеристика шириться серед тих, хто вболіває за Аарона. Кук - сильний і талановитий спортсмен. По його поєдинках можна робити повчальне відео для початківців тхеквондистів.

Сервет ТАЗЕГЮЛЬ (Туреччина)
Можливо, самий видовищний спортсмен в історії тхеквондо. У попередньому олімпійському циклі виграв абсолютно усі найважливіші старти - Європу, світ, відбірковий до Олімпійських ігор турнір, а також і саму Олимпиаду- 2012. Є в його колекції і  бронзові медалі з чемпіонату світу і Олімпійських ігор.
Варто відмітити, уміння Сарвета налаштовуватися на важливі старти. У відповідальний момент він показує свої кращі бої.

Але це вже окрема історія!

Немає коментарів:

Дописати коментар